Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online emisiunea ”Splash! Vedete la apă” pe Antena 1. Video cu ediția din 11 septembrie

Vezi Live Stream Online emisiunea ”Splash! Vedete la apă” pe Antena 1. Video cu ediția din 11 septembrie

Manolică Anca / 11.09.2021, 12:22
Vezi Live Stream Online emisiunea ”Splash! Vedete la apă” pe Antena 1. Video cu ediția din 11 septembrie

Show-ul „Splash! Vedete la apă 2021” se apropie de final, când cei mai buni vor urca pe platformă pentru ultima data, pentru a arăta de ce sunt în stare. Sâmbătă, 11 septembrie, ultima gașcă de concurenți va face saltul în apă, cel mai bun urmând să obțină un loc în marea finală. Vezi Live Stream Online emisiunea „Splash! Vedete la apă” pe Antena 1.

Sâmbătă, 11 septembrie, este ultima ediție de „Splash! Vedete la apă”, înainte de mare finală

Marea finală a celui mai răcoritor show al verii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 se apropie, concurenții rămași în show urmând să lupte pentru premiul pus în joc în valoare de 10.000 de euro. Opt vedete vor executa sărituri spectaculoase pentru a impresiona jurații, precum și spectatorii.

Până la acest moment, au fost anunțați șapte dintre cei opt finaliști ai emisiunii, ultimul urmând a fi decis după ediția de sâmbătă seara, de pe 11 septembrie, de la ora 20:00. Ultimele șase vedete care se pregătesc să sară în apă înainte de marea finală se antrenează la bazinul olimpic din Bacău, pentru a putea efectua cele mai bune sărituri de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri.

Finaliștii „Splash! Vedete la apă” 2021 care se cunoscut până acum sunt: Sandy Medini, Rikito Watanabe, Jador, Emy Alupei, Cristi Pulhac, Sonny Medini și Natalia Duminică.

Juriul Splash! Vedete la apă
Juriul Splash! Vedete la apă

Ce vedete își vor testa limitele în această seară

În ediția de sâmbătă, 11 septembrie, le va veni rândul următoarelor nume: Anca Bucur, Emanuel, Crina Abrudan, Seredinschi, Maria Buză și Tavi Clonda. La finalul serii, unul dintre cei șase concurenți va ocupa ultimul loc disponibil în marea finală de duminică, 12 septembrie, de la ora 20:00.

Îndrăgita actriţă Maria Buză i-a surprins pe toţi cei aflaţi la Bacău cu un mesaj emoţionant. Surprinsă, la rândul ei, de prezenţa fiului ei, Andrei, în tribune, aceasta a declarat:

„Apropo de copilaşul meu frumos, pe care îl iubesc de nu mai pot, e viaţa mea, trebuie să vă spun că atunci când a fost mic, viaţa ne-a ţinut departe, a fost mai mult în grija altor persoane, pentru ca noi să ne putem face treaba. Iată-l acum cu mine şi mi-aş dori ca în toate drumurile mele de acum încolo să îl am în preajmă!”, a spus Maria cu ochii în lacrimi.

Maria Buză, la Splash! Vedete la apă
Maria Buză, la Splash! Vedete la apă

Deşi a venit sigură pe ea, la antrenamente spunând: „De felul meu am fost o fire sportivă, am făcut 10 ani de dansuri, dans modern, atletism şi cred că o să fac faţă!”, în momentul în care s-a văzut urcată pe platformă, nu a mai fost la fel de convinsă: „Lumea de sus, de la platforma de 3 metri se vede foarte rău! Uşor, uşor bate gândul de retragere!”. Rămâne de văzut cum s-a descurcat îndrăgita actriță.

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt ultimele șase vedete care vor păși pe platformele competiție. Cum se vor descurca, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine va ocupa ultimul loc rămas liber în marea finală „Splash! Vedete la apă”, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Antena 1 sau pe platforma de streaming AntenaPlay.