Home » Știri » Cine este Iulia Albu, noul jurat din emisiunea Splash! Vedete la apă de la Antena 1. A mai fost vedetă la PRO TV și Kanal D

Cine este Iulia Albu, noul jurat din emisiunea Splash! Vedete la apă de la Antena 1. A mai fost vedetă la PRO TV și Kanal D

Alexandru Cazacu / 21.07.2021, 16:43
Cine este Iulia Albu, noul jurat din emisiunea Splash! Vedete la apă de la Antena 1. A mai fost vedetă la PRO TV și Kanal D

S-a aflat care sunt cei trei jurați a unuia dintre cele mai așteptate show-uri din această vară, ”Splash! Vedete la apă”. Emisiunea va avea premiera în curând, la Antena 1, iar jurații vor fi Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova. Cu toate acestea, haideți să vedem cine este Iulia Albu.

Cine este Iulia Albu, noul jurat din emisiunea ”Splash! Vedete la apă”

Iulia Albu s-a născut la 28 iulie 1981, la Pitești. Iulia este de profesie stilistă și critic de modă. De asemenea, ea este și unul dintre cei mai influenți fashion editori din România, cu o bogată activitate publicistică pentru reviste precum The Grand, Ideal Mariaj sau OK Magazine.

De asemenea, Iulia a făcut carieră și în televiziune. Mai exact, începând din 2016 și până în 2018, vedeta a fost jurată în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, difuzată la Kanal D. Ulterior, ea a colaborat și cu postul de televiziune Pro TV, fiind cooptată în emisiunea ”La Măruță”, unde a continuat cu stilul său caracteristic, desființând stilurile vestimentare ale vedetelor din showbizul românesc.

Iulia Albu în juriul emisiunii ”Splash! Vedete la apă”

În ceea ce privește noul sezon al emisiunii de la Antena 1, criticul de modă a mărturisit că va fi foarte atentă, în special la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent în show și că va face tot posibilul ca să fie mai mult decât obiectivă, așa cum ne-a obișnuit și până acum. Potrivit Iuliei Albu, atitudinea va conta destul de mult la nota finală.

”Sunt onorată să fac parte din acest proiect și totodată să îmi fac “botezul” oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplător cu Splash! Vedete la apă. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abține 100%.

Voi fi foarte atentă la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent show-ului și mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă și că voi puncta cât mai echidistant evoluțiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta și ea mult în nota finală! Vara asta facem valuri la Antena 1! Fiți cu ochii pe noi!”, a declara Iulia Albu.

Cine este Iulia Albu, unul dintre jurații ”Splash! Vedete la apă”
Cine este Iulia Albu, unul dintre jurații ”Splash! Vedete la apă”

Noul sezon al emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, în curând la Antena 1

Mai multe personalități, din diferite domenii își vor demonstra abilitățile la săriturile în apă în noul sezon al show-ului de la Antena 1. În fiecare săptămână, aceștia vor avea de trecut prin antrenamente foarte dificile alături de experți pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Totodată, cei trei jurați vor nota curajul și evoluția concurenților, însă vor ține cont și de impresia artistică, dar și de partea tehnică a săriturilor.

Așadar, la finalul fiecărei ediții a concursului, membrii juriului îi vor alege pe cel mai curajos dintre concurenți și autorul celei mai spectaculoase sărituri, pentru a se califica în marea finală. Ce vedete vor participa la concurs, puteți afla în curând, la Antena 1.