Home » Life & Style » Totul despre Cristian Țânțăreanu: cine este soția lui, ce avere a strâns și ce pensie încasează

Totul despre Cristian Țânțăreanu: cine este soția lui, ce avere a strâns și ce pensie încasează

Violeta Badea / 03.06.2021, 14:16

Totul despre Cristian Țânțăreanu. Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. Cunoscut pentru stilul său de viață excentric și pentru aparițiile spumoase din diferite emisiuni, afaceristul poate spune că și-a trăit viața din plin. Cine este soția lui, ce avere a strâns, ce pensie încasează și ce poveste de viață are veți afla din materialul următor.

Totul despre Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu s-a născut pe data de 16 aprilie 1944, la Fienți, județul Ialomița. Acesta este un cunoscut om de afaceri și se estimează că deține o avere de aproape 30 de milioane de euro. Cristian Țânțăreanu se ocupă de imobiliare și de construcții, iar prima firmă și-a deschi-o în anul 1990.

Pe vremea aceea, afaceristul și-a încercat norocul și a înființat o firmă de izolații. Prima lucrare a durat patru zile, dar a scos profit cât un venit pentru un an de zile. Cristian Țânțăreanu nu a plecat în vacanțe cu acei bani, ci a investi până la ultimul leu. Astfel, acesta a devenit un om de afaceri prosper. Până să înceapă afacerile, Țânțăreanu a lucrat ca director într-o mare întreprindere de construcții. Astfel, omul de afaceri primește o pensie lunară de la stat de 2.500 de lei, pe care însă a cedat-o unei nepoate.

Cristian Tantareanu si sotia sa
Cristian Tantareanu si sotia sa

Cine este soția lui Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu a cunoscut-o pe actuala sa soție în anul 1992. Pe vremea aceea, afaceristul era inginer în construcții, iar Manuela Vrânceanu lucra în același domeniu. Pe cei doi i-a unit aceeași dramă, după ce rămăseseră văduvi. Deși nu s-au căsătorit niciodată civil, cei doi au reușit să-și construiască o adevărată familie și să ridice„Paradisul verde” din Corbeanca.

Manuela are doi băieți din căsătoria anterioară, iar Cristian Țânțăreanu are un fiu, pe nume Dragoș. Din păcate, afaceristul și băiatul său nu mai vorbesc de foarte mulți ani. Scandalul a izbucnit în anul 2013, atunci când Dragoș Țânțăreanu a ales să-și părăsească soția și cei doi copii pentru amanta Adriana Nicolae, o instructoare de fitness și fostă dansatoare la emisiunea „Surprize, surprize”.

Gestul care l-a înfuriat și mai mult pe afacerist a fost acela când fiul său aflat în stare de ebrietate a făcut o afirmație șocantă la adresa tatălui său: „Singura urare pe care pot să i-o fac tatei este să moară mâine, ca să moștenim noi tot!”. După ce a auzit aceste vorbe, Țânțăreanu a decis să rupă orice legătură pe care o mai avea cu Dragoș.

Ce avere a strâns Cristian Țânțăreanu

Averea familie Țânțăreanu se ridică undeva la 30 de milioane de euro. În anul 2009, afaceristul a fost diagnosticat cu cancer la colon, dar după mai multe operații și tratamente a reușit să treacă cu bine peste această boală. Speriat de vârsta înaintată (77 de ani) și măcinat de problemele de sănătate, Cristian Țânțăreanu a decis să-și facă testamentul și să lase toată averea sa celor trei copii și opt nepoți.

„Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor.

Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a mărturisit afaceristul în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D.