Home » Life & Style » Trucul nebănuit al actriței Audrey Hepburn pentru gene superbe. Metoda e la îndemâna oricărei femei

Trucul nebănuit al actriței Audrey Hepburn pentru gene superbe. Metoda e la îndemâna oricărei femei

Alexandru Cazacu / 02.09.2021, 16:37

De-a lungul timpului, au existat multe femei celebre extraordinar de frumoase, iar unii oameni ar putea fi de părere că ele investeau sume foarte mari de bani pentru aspectul lor fizic. Cu toate acestea, unele dintre cele mai frumoase femei celebre din toate timpurile aveau trucuri nebănuite pentru care nu plăteau mulți bani. Printre aceste vedete se află și Audrey Hepburn. Hai să vedem ce truc avea actrița pentru genele sale extraordinare.

Trucul simplu al actriței Audrey Hepburn pentru gene superbe

Femeile celebre au reprezentat dintotdeauna un model pentru foarte multe tinere din întreaga lume. Atât doamnele, cât și domnișoarele ar fi făcut orice ca să le afle secretele frumuseții lor. Deși mulți ar putea crede că pentru aspectul lor fizic, vedele de altădată investeau sume mari de bani, realitatea este cu totul și cu totul diferită. Iată ce trucuri foloseau vedetele de altădată pentru a arăta fabulos.

Audrey Hepburn este cu siguranță una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile. Este cunoscut faptul că frumoasa britanică era adepta unei alimentații sănătoase. Printre alimentele preferate de artistă se numărau cartofii și iaurtul grecesc. Probabil una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale lui Audrey erau genele sale superbe. Pentru acest efect uimitor, actrița își aplica un strat ”sănătos” de rimel și își separa fiecare geană cu ajutorul unui ac.

Tenul perfect a lui Katherine Hepburn

O altă Hepburn s-a făcut remarcată de-a lungul anilor la Hollywood. Mai exact, este vorba despre Katherine Hepburn, regina vestimentației de inspirație masculină. Ei bine, actrița nu se făcea remarcată prin machiaje perfecte, ci în special prin tenul său perfect. Katherine avea un ritual simplu de exfoliere, în fiecare seară. Pentru acesta, celebra artistă folosea un amestec de zeamă de lămâie și zahăr, pe care îl aplica ușor pe față. După ce făcea acest lucru, masa ușor tenul cu un cub de gheață.

Trucul simplu al actriței Katherine Hepburn pentru un ten impecabil
Trucul simplu al actriței Katherine Hepburn. Ce folosea artista ca să aibă un ten impecabil

Tratamentul cu ulei de măsline al Sophiei Loren

Este deja cunoscut faptul că uleiul de măsline aduce nenumărate beneficii pentru organismul uman. Cu toate acestea, nu mulți sunt cei care știu că utilizarea uleiului de măsline poate ajuta și la menținerea frumuseții. Se pare că Sophia Loren consuma zi de zi câte două linguri de ulei de măsline. Ba chiar mai mult de atât, la baia de seară, actrița originară din Italia adăuga în apa din cadă și câteva linguri din acest tip ulei.

Secretul machiajului lui Grace Kelly

Grace Kelly a fost o frumoasă actriță din Statele Unite, care a devenit prințesă după căsătoria cu prințul de Monaco. Deși unele persoane pot fi de altă părere, conturarea feței a fost nu este ceva nou, ci a fost inventată în urmă cu mult timp, fiind folosită de multe femei celebre. Printre acestea se află și Grace Kelly. Actrița își contura pomeții cu ajutorul machiajului, sub care aplica o nuanță mai închisă decât cea a tenului său. La vremea respectivă, foarte multe femei din breaslă apelau la acest truc.