Home » Life & Style » Untold 2022. Cine sunt primii artiști anunțați la cea de-a șaptea ediție a festivalului și care este costul unui abonament

Untold 2022. Cine sunt primii artiști anunțați la cea de-a șaptea ediție a festivalului și care este costul unui abonament

Voicu Costin / 12.02.2022, 16:47
Untold 2022. Cine sunt primii artiști anunțați la cea de-a șaptea ediție a festivalului și care este costul unui abonament

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfășoară în fiecare an la Cluj Arena din orașul Cluj Napoca. Prima ediție a festivalului a avut loc în 2015, an în care Cluj-Napoca a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului. În urma succesului de care s-a bucurat, festivalul a primit premiul „Best Major Festival”, acordat în cadrul galei European Festival Awards 2015, desfășurată în Olanda. Care este primul val de artiști anunțat de organizatori și ce nume mari vor păși pe scena de la Cluj?

Artiști care vin în premieră la Untold

Organizatorii au anunțat primul line-up de artiști care vor călca pe pământ românesc, în acest an, în cadrul festivalului Untold. Ce-a de-a 7-a ediție a festivalului se va organiza în perioada 4-7 august 2022. Cluj-Napoca va găzdui evenimentul, așa cum a făcut-o încă din prima ediție în anul 2015.

Ce nume mari ajung pe Cluj Arena?

David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner și Tujamo fac parte din cea de-a șaptea poveste din tărâmul magic creat timp de 4 zile și 4 nopți în Cluj-Napoca. Lor li se alătură Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră.

Major Lazer vine în premieră în România la Untold

O premieră pentru România, la festivalul Untold este Major Lazer, un proiect de muzică electronică format din Diplo, Jillionaire și Walshy Fire. Bazele acestei colaborări unice au fost puse de DJ-ul şi producătorul american Diplo, iar ca stil este o fuziune de genuri între reggae și dancehall, cu elemente din electro house.

O altă premieră la festivalul Untold este și Morten, DJ-ul și producătorul danez, unul dintre cei mai activi artiști din muzică electronică. Și solista britanică Anne-Marie vine în premieră în România. Ea are în palmares patru nominalizări la Brit Awards, inclusiv la categoria Best British Female Solo Artist, iar din 2021 face parte din juriul The Voice Great Britain.

O premieră pentru mainstage este DJ-ul techno Paul Kalkbrenner. DJ-ul și producătorul german a fost prezent în fiecare an la festivalul Untold pe scena Galaxy, dar organizatorii au decis ca  în acest an să performeze pe scena principală a festivalului.

Scena Galaxy, dedicată stilului techno a festivalului așteaptă artiști în premieră: Ann Clue, Reinier Zonneveld (LIVE) și Richie Hawtin. Acestor nume grele din lumea techno li se alătură Jamie Jones B2B Loco Dice și faimosul Boris Brejcha.

Prețul abonamentelor Untold pentru a 7-a ediție

Doritorii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de pe untold.com, până pe 11 februarie, la următoarele prețuri:

  • 4 Day Pass General Access Basic: €139 + taxe
  • 4 Day Pass Risk-Free: €149 + taxe 4 Day
  • Pass VIP: €340 + taxe

După 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149 + taxe, iar cele Risk-Free €159 + taxe. Cele VIP vor rămâne la același preț. Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din acest an, dacă își doresc și pot ajunge.

În ediția cu numărul 6 care a avut loc în anul 2021, Untold a primit 265.000 de persoane din peste 100 de ţări.