Home » Life & Style » Urări și felicitări în imagini de Florii. Vezi colaje FOTO cu mesaje de la mulți ani

Urări și felicitări în imagini de Florii. Vezi colaje FOTO cu mesaje de la mulți ani

Alexandru Cazacu / 25.04.2021, 09:22

În fiecare an de Florii, creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim. Cu o săptămână înainte de Paște, sunt sărbătoriți și cei care poartă nume de flori. În continuare poți vedea unele din cele mai frumoase mesaje de Florii pe care să le dedici celor dragi.

Urări și felicitări în imagini de Florii

Potrivit statisticilor, aproximativ 1,5 milioane de români poartă nume de flori. După cum spuneam, în duminica dinaintea Paștelui creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea Mântuitorului în Ierusalim după învierea lui Lazăr. De asemenea, de Florii, românii cu nume de floare își sărbătoresc și ziua numelui.

Se pare că cel mai des întâlnit nume de floare din România este Viorica, pe care-l au aproape 150.000 de femei, urmat de Florentina, Florica și Camelia. De asemenea, peste 300.000 de bărbați se numesc Florin, 145.673 sunt Viorel și 54.608 Florian. Alţi 9.065 sunt Mugurel, iar 2.300 de bărbați se numesc Trandafir.

Dacă aveți persoane dragi care poartă nume, de Florii este bine să le trimiteți un gând bun și cum o puteți face mai bine decât printr-un mesaj. Mai departe îți vom prezenta unele dintre cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriții de Florii.

Mesaje, SMS-uri și felicitări creștine de Florii. Cum să spui cel mai frumos la mulți ani
Mesaje, SMS-uri și felicitări creștine de Florii. Cum să spui cel mai frumos la mulți ani

Mesaje de Florii

  • Sfânta sărbătoare de Florii să îți aducă doar împliniri, liniște și lumină în suflet. La mulți ani!
  • La mulți ani cu ocazia zilei de Florii! Fie ca această zi să îți aducă dar fericire, sănătate și multe împliniri.
  • Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări, să-ți umple sufletul de voie bună. La multi ani!
  • Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care îl porți, să fii sănătoasă, fericită, iubită și zâmbitoare. La Mulți Ani!
  • Astăzi este o zi frumoasă pentru tine. O floare și un sincer La Mulți Ani! Să crești mare și frumoasă și să fii și sănătoasă.
  • De ziua numelui tău, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.
  • E un miracol care se repetă în fiecare an cu aceeași putere. Să fii frumoasă, tânără și plină de iubire. La mulți ani!
  • Cărarea vieții tale să fie presărată cu flori, ghiocei ca să îți păstrezi sufletul tânăr și curat, trandafiri ca să fii veșnic iubit și margarete ca să îți aduci aminte mereu să zâmbești. Ești cea mai aleasă floare între flori! La mulți ani!
  • Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Ești cea mai frumoasă floare a mea!
  • Îți doresc să primești flori de ziua ta, să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandru, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!
  • Florile se deschid în fiecare primăvară, iar pentru că ești minunată, toate florile din lume îți urează ”La mulți ani!”.