Home » Life & Style » Vedete care și-au făcut implant de păr. 11 staruri din România și din afară care au apelat la această procedură

Vedete care și-au făcut implant de păr. 11 staruri din România și din afară care au apelat la această procedură

Manolică Anca / 11.03.2021, 16:25

Odată cu trecerea timpului, multe persoane, îndeosebi bărbații, se confruntă cu probleme de cădere a părului. Iar acest lucru poate avea diferite motive la bază. Fie este ereditar, fie este din cauza stresului ori a unui stil de viață nesănătos, cert este că această problemă poate afecta grav încrederea în sine. Din fericire, există o procedură minune, care te ajută să scapi de acest „stres”. Iată care vedete din România și din afara și-au făcut implant de păr.

1. Vedete care și-au făcut implant de păr. Mihai Trăistariu

Multă vreme a fost subiectul unor ample discuții cu privire la intervenția sa. A fost un lucru pe care și l-a dorit extrem de mult, dacă e să ținem cont de multitudinea de fotografii pe care le posta pe rețelele sociale după intervenție, în care eviluția era evidentă. „Tot ce puteam să fac era să-mi acopar chelia cu pudră de păr, ca să nu vadă lumea cât de rar am părul. Mulțumit e puțin spus. Fericit e cuvântul potrivit! Deși m-am lăsat greu convins (3 luni a tras Măruță de mine!), într-un final am acceptat să merg în Turcia, să-mi fac acest implant.” a declarat acesta.

2. Ștefan Stan

Vedete care și-au făcut implant de păr. Ștefan Stan
Vedete care și-au făcut implant de păr. Ștefan Stan

Fostul câștigător de la „Vocea României” nu avea prea multă încredere în această procedură, însă un pariu făcut cu Măruță l-a făcut să meargă până la capăt. Deși a avut emoții în privința eventualelor dureri, acesta s-a declarat foarte mulțumit de rezultatul final.

„Mi-a fost frică, am crezut că o să mă doară de nu o să mai pot să respir. În primă fază nu am crezut în această schimbare, dar în urma unui pariu pierdut cu Cătălin Măruță, m-am lasat convins. M-am temut de durere, însă m-am înșelat, rezultatul întrecându-mi așteptările”, s-a confesat Ștefan.

3. Cătălin Măruță

Cătălin Măruță
Cătălin Măruță

Prezentatorul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV este a apelat și el la această intervenție. După ce Mihai Trăistariu, Raoul sau Ștefan Stan s-au operat chiar la el în emisiune, Cătălin a decis că dorește și el să scape de chelie. Mai ales că în adolescență avea un păr foarte bogat și își lăsa adesea plete. Zis și făcut, pentru că în anul 2014 el s-a supus intervenției chirurgicale.

„Nu e mare chestie, e un lucru pe care l-am făcut prima dată la noi în emisiune. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare. Andra a fost cu mine și a stat lângă mine cele două zile, cât a durat”, a explicat Măruță.

4. Vedete care și-au făcut implant de păr. Gică Popescu

Este unul dintre primii români celebri care a apelat la o astfel de intervenție. Fostul mare fotbalist ar fi dat în 2009 aproximativ 50.000 de euro pentru a scăpa de chelie. El a ales să se opreze la o clinică din Emiratele Arabe Unite, negând la acel moment că și-ar fi făcut implant, ci doar un tratament de îndesire. Rezultatele sunt fabuloase, ajungând să aibă un păr mai bogat decât în tinerețe.

5. Dinu Maxer

Dinu Maxer
Dinu Maxer

Și Dinu Maxer a decis să facă o schimbare în viața lui, afectat fiind de alopecia timpurie ce care suferea. Așa că a ales să apeleze la procedura implantului de păr. S-a declarat foarte satisfăcut de rezultat, artistul reușind să își întinerească aspectul chiar cu câțiva ani. Deși a avut emoții extrem de mari, el s-a declarat foarte satisfăcut.

„Deşi am avut mari emoţii înainte de control, acum mă pot declara sută la sută mulţumit. Am scăpat de interdicţii, iar doctorul m-a asigurat că vindecarea a decurs exact aşa cum trebuia. Firele de păr s-au prins foarte bine în scalp, din ceea ce reiese că a fost o intervenţie chirurgicală reuşită. Mă bucur foarte mult că nu se observă nicio diferenţă între zona implantată şi restul firelor de păr”, a declarat acesta.

6. Vedete care și-au făcut implant de păr. Andrei Duban

Și Andrei Duban a considerat să ar da mai frumos pe sticlă dacă ar avea mai mult păr. Așa că, vreme de șapte ore cât a durat operația, i-au fost scoase și apoi implantate mii de fire de păr. Acesta a declarat că nu doare absolut deloc și îi îndeamnă pe toți care simt că au nevoie de această intervenție să o facă fără frică.

„Am fost împuns de 4000 de ori cu o sculă deșteaptă care smulge din partea de jos fire cu tot cu rădăcină și se pun deoparte. După ce adună 2000 de fire, asistenta separă rădăcinile. Apoi sunt implantate în funcție de cum crește părul, unghiul contează, trebuie să imite vârtejul”, a explicat Andrei procedura la care a fost supus.

7. Dan Bittman

Nici solistul trupei Holograf nu a fost prea bucuros când a văzut că începe încet, încet să rămână fără păr, motiv pentru care a decis să ia măsuri. Astfel, profitând de problemele pe care le-a avut cu vocea, acesta ar fi mers la o clinică din Turcia pentru a își face transplant de păr, operație pentru care ar fi plătit în jur de 4.000 de euro. Dan a respectat cu stricteţe toate indicaţiile de după operație și se pare că efortul a meritat din plin, pentru că, spun apropiații lui, el se simte din ce în ce mai bine în pielea lui.

8. Vedete care și-au făcut implant de păr. Elton John

Elton John
Elton John

Artistul a început să aibă probleme cu căderea părului încă de la 20 de ani, 10 ani mai târziu ajungând deja să fie chel. Această intervenţie l-a ajutat să îşi păstreze părul natural şi i-a îmbunătăţit vizibil aspectul.

9. John Travolta

De-a lungul timpului, Travolta a fost extrem de complexat de faptul că începea să chelească şi a apelat în nenumărate rânduri la peruci. Actorul a fost lovit de alopecie, ajungând să fie ținta multor ironii în tabloidele internaţionale. Într-un final, el s-a hotărât să apeleze la un transplant de păr, iar efectele sunt vizibile și acum. Părul său este mai sănătos și nu s-ar spune că ar fi apelat la o astfel de intervenție până acum.

10. Vedete care și-au făcut implant de păr. Elon Musk

Vedete care și-au făcut implant de păr. Elon Musk
Vedete care și-au făcut implant de păr. Elon Musk

Dacă analizăm pozele de cât acesta era mai tânăr, este vizibil faptul că a apelat la acest tip de intervenție chirurgicală. Efectele procedurii sunt incredibile, înfățișarea acestuia fiind total schimbată. Am putea spune chiar că este o altă persoană.

11. David Beckham

Trecerea timpului nu l-a iertat nici pe faimosul David Backham, astfel că și el a decis să apeleze la un implant de păr. Fotbalistul a fost și continuă să fie o adevărată inspirație din toate punctele de vedere pentru faii săi.