Home » Film & Seriale » 10 vedete care au murit prea tinere. Ce au pățit aceste staruri din România și din afară

10 vedete care au murit prea tinere. Ce au pățit aceste staruri din România și din afară

Manolică Anca / 07.03.2021, 11:50

Au cunoscut celebritatea, au ajuns pe marile scene și au avut milioane de fani, însă, acest lucru le-a adus unora dintre ei, sfârșitul. Fie că vorbim despre droguri, alcool, accidente sau boli incurabile, unele vedete au avut un sfârșit mult prea tragic.Anii trec, dar ce au lăsat în urmă rămâne pentru totdeauna. Iată cele mai cunoscute vedete de la noi și din străinătate care au murit mult prea tinere.

1. Vedete care au murit prea tinere. Laura Stoica

Despre Laura Stoica se spune că a fost una dintre cele mai puternice şi frumoase voci ale muzicii pop și rock din România. Pentru ea, viața a decis să se termine la vârsta de doar 38 de ani, în urma unui teribil accident de circulație. În seara de 9 martie 2006, Artista se întorcea de la un concert alături de Cristian Mărgescu, cel care urma să-i devină soț în scurt timp, iar în București, o secundă de neatenție le-a fost fatală.

Vedete care au murit prea tinere. Laura Stoica
Vedete care au murit prea tinere. Laura Stoica

Împreună cu cei doi s-a stins și pruncul nenăscut pe care Laura Stoica îl avea în pântece. Ea crezuse ani la rând că nu poate avea copii și că acesta ar fi prețul pe care trebuie să îl plătească plătească pentru cariera ei. Când a aflat că este însărcinată a crezut că este un cadou minunat de Crăciun. Copilul urma să se nască în luna septembrie, însă sfârșitul a venit mult prea devreme.

2. Mihaela Runceanu

Vedete care au murit prea tinere. Mihaela Runceanu
Vedete care au murit prea tinere. Mihaela Runceanu

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe ale tuturor timpurilor, Mihaela Runceanu, a murit pe data de 1 noiembrie 1989 în București. A avut parte de un deces cumplit, care a lăsat mută de durere o țară întreagă. Mihaela Runceanu avea doar 34 de ani când a fost ucisă de un bărbat, Daniel Cosmin Ştefănescu, pe care îl găzduise în propriul apartament din Dristor. Acesta a ucis-o prin strangulare, în timp ce aceasta dormea. Scopul crimei a fost jaful.

3. Vedete care au murit prea tinere. Mălina Olinescu

Mălina Olinescu
Mălina Olinescu

În decembrie 2011, o altă voce imensă a României se stingea din viață. Vestea cumplită că talentata artistă Mălina Olinescu a murit a cutremurat România. Aceasta a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locuia. Deși avea mare succes plan profesional, se pare că viața personală nu o împlinea 100%. După ce trecuse printr-un divorț, ea a intrat în depresie. Ulterior, l-a cunoscut pe Sebastian Gabriel, cu care avea planuri de măritiș. Totuși, se pare că lucrurile nu mergeau perfect între ei, fiindcă se certau tot mai des, ea amenințând chiar cu siucidul. Ceea ce a și făcut într-un final.. Interpretul Călin Geambașu a mărturisit la acea vreme că gestul necugetat a fost făcut după despărțirea de partenerul său de viață.

4. Mădălina Manole

Mădălina Manole
Mădălina Manole

O altă moarte subită care a șocat România a fost cea a iubitei Mădălina Manole. Una din cele mai îndrăgite artiste din România, şi-a îndurerat familia atunci când şi-a luat viaţa, înghiţind furadan. Aceasta ales să se sinucidă chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, multă vreme, familia învinuindu-l chiar pe soţul ei, Petru Mircea, de moartea acesteia. Pe 14 iulie 2010, una dintre cele mai mari artiste ale muzicii româneşti părăsea această lume.

5. Vedete care au murit prea tinere. Amy Whinehouse

Amy Whinehouse
Amy Whinehouse

Amy Winehouse a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe a tuturor timpurilor, încântând inimile fanilor din întreaga lume cu melodiile sale și vocea inconfundabilă. A plecat mult prea repede, la doar 28 de ani, atunci când viața abia începea pentru ea, în adevăratul sens al cuvântului. În urma cercetărilor, s-a demonstrat că artista de origine britanică a decedat din cauza consumului excesiv de substanțe ilegale și alcool.

8. Marilyn Monroe, sex-simbolul secolului XX

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

Marilyn Monroe nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este considerată una dintre cele mai sexy actrițe ale secolului trecut și imaginea-simbol a anilor ’50-’60. S-a sinucis la doar 36 de ani, cu o supradoză de barbiturice. Chiar și în zilele noastre moartea ei reprezintă un subiect foarte controvesat, existând numeroase speculații precum că actrița ar fi fost ucisă. Chiar dacă avea o carieră de succes, artista suferea de depresie,  care a împrins-o spre acest gest necugetat.

7. Vedete care au murit prea tinere. Heath Ledger

Cele mai grele roluri ale marilor actori. Heath Ledger în „The Dark Knight Rises”
Heath Ledger în „The Dark Knight Rises”

Heath Ledger a fost unul dintre cei mai apreciați actori, de-a lungul vremii apărând în numeroase proiecte prin care a devenit cunoscut și iubit în întreaga lume. Din păcate, viața sa a fost prea scurtă. La doar 29 de ani, a fost găsit incoștient în apartamentul său din New York, de către menajera sa. Autopsia a arătat că moartea a survenit în urma unei supradoze de somnifere.

8. Kurt Cobain

Vedete care au murit prea tinere. Kurt Cobain
Vedete care au murit prea tinere. Kurt Cobain

Kurt Cobain a ales să își pună capăt zilelor la doar 27 de ani, deși se afla pe într-un punct cuminant în cariera sa. A fost vorba despre o sinucidere prin împușcare, în urma analizelor toxicologice reieșind și o cantitate mare de heroină și Valium în sânge. Cântărețul a lăsat un bilet de adio prin care spunea că nu mai are entuziasmul de la început pentru a compune și asculta muzică. Aparent, mama lui i-ar fi spus la un moment dat: „Nu te alătura acelui club stupid”.

9. Vedete care au murit prea tinere. Avicii

Vedete care au murit prea tinere. Avicii
Vedete care au murit prea tinere. Avicii

Avicii, cunoscutul DJ-ul suedez ce a câștigat numeroase premii, chiar dacă a avut o carieră artistică destul de scurtă. Artistul fost găsit mort în casa sa din Muscat, capitala statului Oman, pe 20 aprilie 2018. Cauza morții a fost o hemoragie puternică survenită după ce s-a tăiat singur cu o sticlă spartă. Familia lui a dat de înțeles că celebrul DJ s-a sinucis pentru că „nu a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea”.

10. Paul Walker

Paul Walker
Paul Walker

Paul Walker a murit la vârsta de 40 de ani, pe 30 noiembrie 2013. Actorul a devenit celebru pentru rolurile pe care le-a avut în seria „Fast and Furious”. El și-a pierdut viața în urma unui accident de mașină.