Home » Life & Style » Aceste actrițe nu arată nicicum ca personajele din film. 9 vedete de la Hollywood care au trecut printr-o transformare uriașă

Aceste actrițe nu arată nicicum ca personajele din film. 9 vedete de la Hollywood care au trecut printr-o transformare uriașă

Ileana Mladinoiu / 09.11.2020, 15:12

Industriei cinematografice de la Hollywood îi place să folosească în filme personaje urâte, neîngrijite, cu scopul de a crea un contrast între protagonist și restul personajelor. Astfel actorii sunt obligați să se transforme pentru nevoile eroilor pe care urmează să-i joace pe ecran. În același timp, multora dintre ei le place provocarea.

Actrițe celebre de la Hollywood, schimbări radicale de look

Unele staruri ajung să fie de nerecunoscut (rase în cap, dinți falși, slabe până la anorexie…),dar atunci când ies din pielea personajelor, ne dăm seama imediat că actrițele care interpretează aceste roluri sunt foarte frumoase, atrăgătoare.

Iată 9 frumuseți din spatele personajelor lor neatractive!

1.Anne Hathaway- Mia Thermopolis

Actrița americană cu un talent excepțional, pentru a juca rolul Mia Thermopolis în „The Princess Diaries”, a trebuit să arate ca o fetiță tocilară care chiar avea nevoie de o schimbare de imagine.

Anne Hathaway, transformare radicală pentru rolul din Mizerabilii
Anne Hathaway, transformare radicală pentru rolul din Mizerabilii

Apoi, în 2012, a trebuit să slăbească câteva kilograme, devenind aproape anorexică, pentru a o întruchipa pe Fantina din Mizerabilii. În plus, s-a tuns periuță.

2.Danai Gurira- Michonne

Danai Gurira, care a trebuit să se confrunte cu o hoardă de zombi în “The Walking Dead”, este unul dintre cele mai iubite personaje ale filmului.

3.Rooney Mara – Lisbeth Salander

Pentru celebrul său rol Lisbeth Salander, din filmul „Fata cu un dragon tatuat”, Rooney Mara a suferit o transformare incredibilă. Performanța din acest film a făcut să fie nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriță, dar i-a adus Premiul Globul de Aur.

4.Vanessa Hudgens – Gabriella Montez

După ce a jucat rolul principal în “High School Musical”, Vanessa Hudgens a devenit celebră. În 2013, a trebuit să își schimbe drastic aspectul pentru a interpreta rolul unui adolescent cu probleme în drama numită “Gimme Shelter”.

5.Naomi Grossman – Pepper

Pentru a juca rolul lui Pepper în serialul de televiziune “American Horror Story”, Naomi a trebuit să se radă în cap. O transformare 100% reușită.

6.Lena Heady- Cersei Lannister

Excelenta interpretare a personajului Cersei Lannister din “Game Of Thrones” a făcut-o pe actrița Lena Heady faimoasă în toată lumea. Cu toate acestea, Lena este foarte diferită de personajul ei. Are o tunsoare scurtă, păr șaten, zâmbește mereu și corpul îi este acoperit de tatuaje.

Demi Moore s-a ras în cap pentru a intra în pielea personajului său din G.I Jane
Demi Moore s-a ras în cap pentru a intra în pielea personajului său din G.I Jane

7.Demi Moore – Lieutenant Jordan O’Neil

Cine nu o cunoaște pe Demi Moore ca fiind actrița minunată cu părul lung și mătăsos. În filmul “G.I Jane”, Demi joacă rolul locotenentului Jordan O’Neil, un ofițer sever și brutal al armatei. Pentru a intra complet în rol, actrița s-a ras în cap.

8.Salma Hayek – Frida Kahlo

Pentru filmul biopic “Frida”, lansat în 2002, Salma a trebuit să-și schimbe aspectul uimitor ca să intre în pielea personajului. Într-adevăr, Frida era cunoscută ca având un look neconvențional.

9.Taryn Manning – Tiffany Doggett

În rolul Tiffany Doggett din “Orange Is The New Black”, Taryn a trebuit să-și schimbe complet aspectul pentru a deveni un drogat din Pennsylvania. Personajul său avea dinții putreziți.

Vezi mai multe imagini cu transformările actrițelor de la Hollywood în galeria foto!