Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 15 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 15 noiembrie

Cojocaru Cristian / 15.11.2021, 15:03
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 15 noiembrie

O nouă ediție a reality show-ului Asia Express de la Antena 1 este pe cale să înceapă. Urmărește Asia Express online unde poți vedea care sunt noile obstacole pe care concurenții trebuie să le depășească.

Urmărește Asia Express online

Cea de-a noua etapă a celui mai urmărit reality-show din România se pregătește să te surprindă din nou. Drumul Împăraților continuă astfel pentru cele cinci echipe care au mai rămas în joc. După ce au fost nevoiți să treacă încă o probă în care au fost despărțiți de partenerii lor, revederea a fost una emoționantă, Mihai Petre spunând: ”de data asta am simțit că vin la Elwira, nu la Irina”.

Începând cu orele 20:30, clasamentul final va fi format în funcție de nestematele pe care echipele participante au reușit să le adune de-a lungul competiției, astfel că numărul acestora va fi cel care va decide. Emisiunea reușește de fiecare dată să adune foarte mulți români în fața micilor ecrane.

Astfel, show-ul Antenei 1 s-a impus încă o dată ca lider de audiență atât în cazul publicului comercial cât și în cadrul nivelului urban. Potrivit cifrelor furnizate de către Kantar Media, la nivelul publicului comercial, postul de televiziune a numărat 8,5 puncte de ratin și 25,8% cotă de piață, în timp ce pe locul secund s-a aflat Pro TV cu 7 puncte de rating și 21,3% cotă de piață.

La nivel urban, Asia Express a reușit să impună din nou, fiind emisiunea pe care românii au urmărito-o potrivit celor 8 puncte de rating și 18,4% cotă de piață, în timp ce Pro TV s-a aflat pe cel de-al doilea loc cu 7 puncte de rating și 16,2% cotă de piață. Minutul de aur a fost înregistrat la 20:48, atunci când peste 1,7 milioane de români urmăreau Asia Express – Drumul Împăraților.

asia express online
Irina va anunta care va fi noul clasament

Află care va fi echipa care va obține pașaportul spre Israel

În ceea ce privește Prime Time, Antena 1 a fost alegerea numărul unul pentru românii din mediul comercial, înregistrându-se cifre care arată 8,4 puncte de ratin și 24,6% cotă de piață. Ediția din data de 15 noiembrie 2021 va începe la orele 20:30, acolo unde telespectatori vor putea observa cum se schimbă clasamentul.

Una dintre echipe va reuși să obțină pașaportul de trecere către Israel, iar numele acesteia va fi dezvăluită la începutul show-lui din data de 15 noiembrie. Numărul nestematelor strânse de către echipele concurente pe parcursul Drumului Împăraților va fi unul foarte important în această etapă. Emi, va mărturisi la un moment dat că: ”Aveam mari emoții, în mintea mea simțeam că am ajuns primii, dar nu știam ce s-a întâmplat pe parcurs. Voiam să aflu cât mai repede, nu mai suportam. E momentul decisiv”.

Dacă o echipă se va bucura de calificarea în ultima ediție a show-ului, celelalte vor aștepta cu sufletul la gură verdictul decisiv cu care Irina va veni. Aceștia nu vor ști dacă trebuie sau nu să se angajeze în competiția pentru ultima șansă. Mihai și Elwira afirmă la un moment dat că: ”Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine”.

Află care va fi noua ordine a echipelor care vor lupa în Israel, ultima destinație de pe parcursul Drumului Împăraților, începând cu orele 20:30 la Antena 1 sau urmărind live stream online pe Antena Play.