Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 14 noiembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 14 noiembrie

Manolică Anca / 14.11.2021, 12:11
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 14 noiembrie

Drumul Împăraților la Asia Express sezonul 4 este tot mai aproape de destinația finală, Israel. În ediția de duminică seară echipele se reîntregesc, după aproape două zile de luptat separat. Unde vezi Live Stream Online Asia Express ediția din 14 noiembrie, de pe Antena 1.

Asia Express 4 continuă cu etapa a noua

Duminică, 14 noiembrie, de la 20:00, pe Antena 1, se dă start celei de-a noua etape a celui mai dur reality-show, Asia Express. Aventura continuă cu echipele separate, iar presiunea jocului de unul singur își va spune cuvântul. Pentru Adriana, Eliza, Elwira, Estera și Cuza, cei cinci concurenți care au rămas alături de Irina Fodor în Amman, seara va debuta cu multe emoții. Asta pentru că evoluția lor în jocurile individuale va avea un cuvânt important de spus în destinul partenerilor din cursă: „A fost o presiune permanentă, pentru că știam că ce facem noi în jocuri îi poate ajuta sau îi poate încurca pe ei”.

Concurenții luptă pentru a obține avantaje în cursă pentru coechipierii lor
Concurenții luptă pentru a obține avantaje în cursă pentru coechipierii lor

Lidia, Maria, Mihai, Cosmin și Emi sunt cei cinci concurenți care pornesc din nou pe traseu, în noi misiuni pline de provocări. În timp ce unii vor fi avantajați datorită succesului coechipierilor în jocurile individuale, alții vor avea parte de noi și noi instrucțiuni, iar probele vor deveni tot mai dificile. Una dintre misiunile din această seară le va aduce pe vedete într-o școală iordaniană, acolo unde vor trebui să le predea elevilor lecții despre istoria și geografia României.

Echipele se reîntregesc pe Drumul Împăraților la Asia Express 2021

După aproape două zile de separare, vine și momentul reîntregirii în Amman. Unul foarte emoționant, poate cel mai emoționant din toată etapa: „De data asta eu am simțit că vin la Elwira, nu la Irina”, va spune Mihai Petre. Clasamentul final al etapei se va decide în funcție de numărul nestematelor pe care echipele l-au adunat până în acest moment. Echipa cu cele mai multe pietre prețioase va avea asigurate biletele către spre Israel, destinația finală de pe Drumul Împăraților. Restul cuplurilor vor trebui să demonstreze încă o dată că își merită locul în competiție.

Cel mai dur reality-show al României este aproape de final. Oboseala, stresul, condițiile climatice își spun din ce în ce mai mult cuvântul, iar concurenții trebuie să caute ultimele resurse pentru a se putea concentra, echilibra, controla și fi rapizi pe traseu.

Echipele se reîntregesc pe Drumul Împăraților
Echipele se reîntregesc pe Drumul Împăraților

Vezi Live Stream Online Asia Express, ediția din 14 noiembrie, pe Antena 1

Cum se vor descurca concurenții singuri în cursă, cum va arăta mometul reîntregirii și ce echipă își va asigura biletele către Israel, vom vedea diseară, de la 20:00, într-o nouă ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților la Asia Express a pornit din Turcia, a continuat Georgia, acum este în Iordania și va ajunge în Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.