Home » Life & Style » Volodimir Zelenski: viața și cariera. Cine este femeia din spatele președintelui Ucrainei. Sunt împreună din adolescență. FOTO

Volodimir Zelenski: viața și cariera. Cine este femeia din spatele președintelui Ucrainei. Sunt împreună din adolescență. FOTO

Cojocaru Cristian / 27.02.2022, 13:36

Unul dintre cele mai vehiculate nume din acest moment, Volodimir Zelenski este liderul Ucrainei care trebuie să se confrunte cu actuala situație a conflictului militar de pe teritoriul țării sale. Află detalii mai puțin știute despre viața și cariera acestuia, dar și cine este femeia care se află în spatele său.

Femeia care se află în spatele lui Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski este unul dintre actorii principali ai scenei atât politice cât și militare din prezent. Acesta are parte de cea mai grea misiune din viața sa, și anume să reziste atacului venit din partea lui Vladimir Putin și să își apere țara și poporul. Se spune că în spatele unui bărbat realizat există o femeie puternică, și se pare că Zelenski este susținut în cele mai grele momente ale vieții sale.

Liderul Ucrainei este sprijinit de către soția sa încă de pe vremea când erau în băncile școlii. Elena Kiyashko este cea care i-a fost alături actulului președinte încă din școală, însă relația dintre ei a început undeva mai târziu, la absolvire. Aceasta l-a sprijinit pe actorul de succes să realizeze nenumărate proiecte dar și să intre pe scena politică.

Anterior, Zelenski a fost prezentator TV, entertainer, producător și actor, devenind o persoană foarte populară în anul 2019, atunci când anunța că va candida pentru cea mai înaltă funcție a statului, cu toate că nu deținea experiență politică. Fiind o prezență plăcută, fostul prezentator a reușit de fiecare dată să atragă atenția publicului, lucru de la care nu s-a dezis nici viața sa personală.

În comparație cu alți colegi, Zelenski nu a fost implicat în scandaluri sau divorțuri, mai ales că a sa căsnicie pare să fie ceea ce îi aduce fericirea. Zelenski o întâlnea pe soția sa pe când avea doar 17 ani. Elena deținea la acea vreme caseta cu filmul „Basic Instinct”, însă actualul lider dorea să își găsească pe cineva cu care să ajungă la cinematograf.

volodimir zelenski
Cei doi au impreuna doi copii

Cei doi au un băiat și o fată

Cu toate că cei doi au studiat unul lângă celălalt, nu știau de existența celuilalt și după ce studiile au luat sfârșit, aceștia ajungeau să se întâlnească accidental. Nu a durat mult până când relația lor a trecut de la un capitol la altul, astfel că Zelenski i-a propus Elenei să se mute cu el la scurt timp de la începerea relației.

Cei doi au trăit opt ani în cadrul unei relații, înainte de a face pasul cel mare: căsătoria. Liderul Ucrainei nu se gândea la o căsnicie și la momentul în care avea să devină tată, preocuparea sa cea mai mare fiind cariera și atingerea obiectivelor pe plan profesional. În anul 2003, Zelenski venea în fața Elenei cu propunerea de a se căsători cu el.

Nunta a fost una modestă, dar exact așa cum și-au dorit cei doi miri. În anul 2005 avea să se nască primul loc copil, Alexandra, lucru care a determinat-o pe Elena să renunțe la activitatea profesională și să aibă grijă de creșterea copilului. Doi ani mai târziu, Elena reîncepea munca, scriind scenarii cu ajutorul creativității de care dădea dovadă.

În anul 2013, a apărut pe lume și cel de-al doilea copil, de această dată un băiat, pe nume Vladimir Kirill. Potrivit presei locale, Zelenski este un familist convins și iar acesta o consideră pe soția sa cel mai bun prieten. Cu toate că de-a lungul timpului, presa ucraineană publica materiale în care era pusă la îndoială fidelitatea liderului țării, cei doi se pare că au trecut și peste acest hop pentru ca în prezent să se afle în misiunea vieții lor, aceea de a salva Ucraina.