Home » Life & Style » Zodia care va avea un an fabulos din punct de vedere financiar. Ce arată horoscopul banilor pentru 2022

Zodia care va avea un an fabulos din punct de vedere financiar. Ce arată horoscopul banilor pentru 2022

Cojocaru Cristian / 21.12.2021, 10:47
Zodia care va avea un an fabulos din punct de vedere financiar. Ce arată horoscopul banilor pentru 2022

Bionenergoterapeutul Lidia Fecioru, alături de numerologul Mihai Voropchievici au dezvăluit horoscopul banilor pentru anul 2022. Află care este zodia care va avea un an fabulos din punct de vedere al câștigurilor, dar și ce au pregătit astrele pentru celelate zodii în domeniul financiar.

Zodia care se va bucura de un an fabulos pe partea financiară

Aflați în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au venit cu principalele previziuni ale anului 2022 în ceea ce privește câștigurile materiale. Află care sunt zodiile care vor avea un an îmbelșugat și cât vor câștiga nativii semnelor zodiacale sub care se află.

Câștigurile financiare pentru Berbec

Nativii acestei zodii poate că vor începe anul cu câștiguri mai mici, însă aceștia nu trebuie să își piardă nădejdea. Se anunță o perioadă abundentă din punct de vedere financiar în intervalul 11 mai și 27 octombrie.

Câștigurile financiare pentru Taur

Nativii zodiei Taur sunt obișnuiți cu un nivel de trai ridicat, astfel că luxul costă. Desigur, acest lucru nu va reprezenta o problemă pentru ei, având în vedere că în anul 2022, aceștia vor învăța noi metode de a face bani.

Câștigurile financiare pentru Gemeni

Noul an va fi unul benefic pentru nativii din Gemeni, astrele punându-le la linia orizontului schimbările. Așadar, în perioada 1 ianuarie și  10 mai, iar apoi între 28 octombrie și 20 decembrie, nativii vor putea să beneficieze de noi începutul pe plan profesional. Aceștia ar putea să fie avansați la locul de muncă sau chiar să își deschidă o afacere.

Câștigurile financiare pentru Rac

Racii, de asemenea, ar trebui să se pregătească de un an fabulos. Chiar dacă au muncit din greu, banii au plecat numaidecât, având în vedere cheltuielile. În perioada 11 mai  – 27 octomrbie, nativii vor primi recunoașterea și banii  pe care le așteptau de atât timp.

Câștigurile financiare pentru Leu

Modalitatea de a schimba actualele venituri este de a face o schimbare. Având în vedere că sunt mereu adăpostiți la siguranță, noul an va veni cu câștiguri pe măsură.

zodia an fabulos
Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au dezvaluit care vor fi castigurile fiecarui nativ in parte

Câștigurile financiare pentru Fecioară

Saturn este cel care va ajuta nativii acestei zodii să aibă parte de belșug în carieră în noul an. Chiar dacă luna martie poate veni la pachet cu un angajament, acești nativi vor învăța ceea ce au nevoie cu adevărat.

Câștigurile financiare pentru Balanță

Bunăstarea materială a acestor nativi se va desfășura pe perioada a doi ani de zile. De aceea, Balanțele vor trebui să realizeze foarte bine raportul câștiguri – cheltuieli.

Câștigurile financiare pentru Scorpion

Schimbările în viața Scorpionilor vor apărea în anul 2022. Aceștia vor beneficia de perioada 11 mai  – 27 octombrie pentru a-și rotunji considerabil veniturile. Ceea ce trebuie să facă este să fie atenți la oamenii cu care se încojoară și la situațiile în care ajung.

Câștigurile financiare pentru Săgetător

Norocul Săgetătorilor se anunță a fi pe trei planuri: fericire, frumusețe și dragoste. Cel de-al patrulea plan însă va cunoaște un aport substanțial, având în vedere câștigurile enorme de care se vor bucura.

Câștigurile financiare pentru Capricorn

Nativii zodiei Capricorn trebuie să știe că în anul 2022 trebuie să se bazeze pe munca inteligentă dacă doresc să își rotunjească veniturile. Astfel, chiar dacă vor învăța lucruri noi, trebuie să știe că mai au nevoie și de relaxare și distracție.

Câștigurile financiare pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenți și să își impună anumite reguli cu privire la finanțele lor. Aceștia vor avea două perioade benefice de care pot profita la maximum: 1 ianuarie – 10 mai și 28 octombrie – 20 decembrie.

Câștigurile financiare pentru Pești

Nativii zodiei Pești se vor bucura de unul dintre cei mai buni ani, datorită norocului de care vor avea parte. Nevoile cotidiene reprezintă cheltuielile lor majore, însă acestea vor fi acoperite de mărirea de salariu care îi așteaptă.