Home » Politică » Dragnea, despre Guvernul Grindeanu: cel puţin cinci nume au fost propunerile lui

Dragnea, despre Guvernul Grindeanu: cel puţin cinci nume au fost propunerile lui

Sebastian Rotaru / 03.01.2017, 16:04
Dragnea, despre Guvernul Grindeanu: cel puţin cinci nume au fost propunerile lui

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că nu a mers cu lista de miniştri la premierul desemnat Sorin Grindeanu şi nu i-a cerut să o accepte, cel puţin cinci propuneri venind din partea lui Grindeanu.

“Eu nu m-am dus cu o listă, i-am arătat-o premierului şi i-am spus să fie de acord. Cel puţin cinci nume de pe această listă au fost propunerile lui şi mi se pare normal”, a afirmat Liviu Dragnea, după anunțarea membrilor din Guvernul Grindeanu, potrivit news.ro.

Liderul PSD a susţinut că din prima formulă guvernamentală, în cazul în care ar fi fost acceptată Sevil Shhaideh, ar fi făcut parte Mihai Tudose, Georgian Pop, Marius Nica şi Adrian Ţuţuianu.

“În prima formulă guvernamentală, dacă ar fi fost acceptată doamna Sevil Shhaideh, erau câţiva colegi care ar fi făcut parte din acel guvern, colegi cărora eu le-am cerut în noua formulă a guvernului condus de Sorin Grindeanu să rămână în echipă cu mine la Parlament şi la partid pentru monitorizarea activităţii Guvernului, şi mă refer la Mihai Tudose, Gabriel Vlase, Georgian Pop şi Marius Nica. În prima formulă, era la Dezvoltare Regională Adrian Ţuţuianu, i-am cerut să accepte să nu mai facă parte din această echipă pentru că am ţinut neapărat ca la Dezvoltare Regională să meargă Sevil Shhaideh”, a precizat Liviu Dragnea.

Reamintim că, marți, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțaț, într-o conferință de presă, componența din Guvernul Grindeanu, apariția unor noi Ministere și nume controversate la șefia lor, cum ar fi Lia Olguța Vasilescu pentru Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Sevil Shhaideh, propunerea inițiala la funcția de prim-ministru a coaliției PSD – ALDE este vicepremier.