Home » Politică » Ce spune Victor Ponta despre Sevil Shhaideh, posibil premier al României

Ce spune Victor Ponta despre Sevil Shhaideh, posibil premier al României

Sebastian Rotaru / 21.12.2016, 13:17
Ce spune Victor Ponta despre Sevil Shhaideh, posibil premier al României

Fostul premier Victor Ponta a spus că propunerea lui Sevil Shhaideh, posibil premier al României este foarte bună, fiind un semn de deschidere şi de normal.

Victor Ponta a spus că, posibilul premier al României, Sevil Shhaideh, este foarte bună, fiind un semn de deschidere şi de normal, iar preşedintele Klaus Iohannis nu ar putea avea vreun motiv să o refuze, anunță news.ro.

„Am o părere foarte bună despre Sevil, am lucrat cu ea foarte bine şi cât a fost secretar de stat, după cum ştiţi am propus-o ca ministru, a fost un ministru foarte bun şi îi urez succes. Chiar cred că este o femeie foarte echilibrată şi, repet, cât am lucrat cu ea am lucrat foarte bine şi o respect foarte mult. Mi se pare o propunere foarte bună. O votez cu plăcere dacă vine în Parlament”, a afirmat Victor Ponta, despre posibilul premier al României.

Victor Ponta spune că Liviu Dragnea are încredere în Sevil Shhaideh.

„Haideţi să avem Guvern cât mai repede, să avem Guvern şi astăzi dacă putem să îl avem, pentru că în fiecare zi pierdem bani pentru oameni şi pierdem lucruri importante”, a completat fostul premier.

Victor Ponta a mai precizat că a aflat de propunerea posibilului premier al României de la televizor.

Chestionat ce semn este pentru PSD faptul că a fost propusă Sevil Shhaideh, acesta a afirmat că este „un semn de deschidere”.

„E femeie, e musulman, e un semn de deschidere şi de normal şi e un profesionist foarte bun. Nu ştiu ce va face domnul Iohannis, dacă va accepta sau nu. Propunerea e de nerefuzat, nu ştiu ce motiv ar avea domnul Iohannis să o refuze, că nu au apucat să îi facă niciun dosar”, a conchis Victor Ponta.