Home » Politică » Raluca Prună: învestirea lui Koveși o trec ca pe o realizare

Raluca Prună: învestirea lui Koveși o trec ca pe o realizare

Sebastian Rotaru / 15.12.2016, 15:41
Raluca Prună: învestirea lui Koveși o trec ca pe o realizare

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a spus, la final de mandat, că învestirea Laurei Codruța Koveși într-un nou mandat la DNA a fost o mare realizare a ei.

Raluca Prună a mai declarat, totuși, că meritul nu este pe deplin al ei, ci al rezultatelor obținute de Direcția Națională Anticorupție (DNA), informează news.ro.

„Cred că reînvestirea doameni Kovesi, şi am să reamintesc pentru cei care nu ştiu că a avut două mandate de procuror general în acesta ţară şi un mandat de procuror şef la DNA, în momentul în care eu mi-am preluat mandatul, trec învestirea doamnei procuror Kovesi că pe o mare realizare care nu mi se datorează, ci se datoareaza rezultatelor excepţionale ale DNA, şi nu mă joc cu cuvintele”, a declarat Raluca Prună, joi, la finalul şedinţei de plen a CSM.

Raluca Prună a mai spus că România este cunoscută de partenerii săi strategici ca fiind un model de țară cu bune practici pentru modul în care se luptă cu corupția.

„Şi mai cred că noi toţi, cetăţenii români, trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. DNA îşi sface foarte bine treaba. Este o mare realizare la care eu nu am niciun merit. Eu am venit aici să constată şi va asigur că nimeni nu ar fi putut face altfel, chiar dacă ar fi vrut”, a adăugat ministrul Justiţiei.