Home » Politică » Traian Igaș, supărat pe propriul partid: Nu voi vota lista de candidaţi PNL pentru Arad

Traian Igaș, supărat pe propriul partid: Nu voi vota lista de candidaţi PNL pentru Arad

Ionel Palade / 24.10.2016, 11:55
Traian Igaș, supărat pe propriul partid: Nu voi vota lista de candidaţi PNL pentru Arad

Traian Igaș, senator PNL și fost ministru de Interne, acuză conducerea filialei PNL Arad de practici dictatoriale.

Traian Igaș anunță, într-o postare pe Facebook, că nu va vota lista de candidaţi PNL pentru judeţul Arad, el fiind nemulțumit de modul în care s-au stabilit locurile pe listă, potrivit news.ro.

În aceeași postare, senatorul PNL acuză că „parcă suntem în vremea lui Nea’ Ceaşcă, doar el contează şi ceilalţi devin gloată”.

”Aşa cum am mai spus deja, nu voi contesta această listă, dar nici nu voi vota, deoarece cred că puteam avea o listă mai consistentă rezultată în urma discuţiilor, cu primarii şi viceprimarii noştri, nu doar în cercul restrâns al preşedintelui de filială! Obiectivul nostru trebuie să fie doi senatori şi patru deputaţi!! Am rezerve că vom reuşi acest obiectiv în condiţiile în care respectul faţă de colegii «furnicuţe», cei care muncesc, lipseşte cu desăvârşire”, a mai scris Igaș pe Facebook.

El a adăugat că, din punctul său de vedere, „spiritul de colegialitate (în PNL – n.r) este pe cale de dispariţie”. ”În unele momente, parcă suntem în vremea lui Nea’ Ceaşcă, doar el contează şi ceilalţi devin gloată, care nu contează deloc! Dar nu dejnădăzduiesc, sunt convins că vor veni vremuri şi mai bune! Doamne ajută!”, a mai menţionat senatorul liberal.

Igaș le transmite are un mesaj şi pentru cei care l-au susţinut pentru a candida la alegerile parlamentare.

”Mi-aş fi dorit ca tot ceea ce mi-aţi spus sau scris în privat să spuneţi şi public! Nu trebuie să vă fie teamă dragi primari, viceprimari, consilieri şi simpatizanţi!!!!! Învăţaţi să folosiţi dreptul la libera exprimare (unii dintre ai noştri au murit pentru acest drept)!!! Atâta timp cât veţi merge pe calea bătătorită, încă din 2012, nu veţi avea parte de nici o schimbare în atitudinea faţă de dvs, membri ai acestui partid, aleşi ai comunităţilor aradene!”, a conchis parlamentarul.

De altfel, Traian Igaș se află într-un conflict deschis cu Gheorghe Falcă, liderul filialei PNL Arad. Sâmbătă, tot pe Facebook, senatorul a anunţat că nu va mai candida şi a acuzat „frustări” în filială.

„Din păcate, în interiorul filialei se regăsesc unele frustrări, reduse, ce e drept, dar suficient să mă facă să înţeleg că nu este bine să tulbur apele mai mult decât sunt ele acum. Am simţit că astăzi nu sunt doriţi oameni cu personalitate, care au lăsat ceva în urma lor dar care nu pot fi controlaţi din telecomandă. Nu comentez astăzi viziunea unicului conducător liberal de la Arad, dar aştept cu interes profeţiile făcute în faţa colegilor de partid. Sunt un om echilibrat şi stăpân pe mine şi înţeleg să mă opresc aici”, a precizat Igaș.

Colegiul Director Judeţean  PNL Arad a decis numele candidaţilor şi locurile de pe listele pentru alegerile parlamentare.

PNL Arad a trimis sâmbătă un comunicat de presă, în care menţionează că „locurile de pe listă au venit ca urmare a dorinţei organizaţiei de a schimba oamenii care vor reprezenta Aradul în Parlament”.

„Partidul Naţional Liberal propune arădenilor candidaţi la Camera Depuţilor şi Senat oameni noi, tineri, cu experienţă profesională pe diverse domenii de activitate, persoane care vin din societatea civilă, cadre medicale, dar şi politicieni care au contribuit semnificativ la dezvoltarea judeţului Arad”, mai scrie liderul PNL Arad, Gheorghe Falcă.

Sursa foto: livearad.ro