Home » Sănătate » Monica Pop, dezvăluiri despre Flavia Groşan. Ce a spus despre medicul care face minuni în pandemie și despre metoda prin care scapă pacienții de Covid

Monica Pop, dezvăluiri despre Flavia Groşan. Ce a spus despre medicul care face minuni în pandemie și despre metoda prin care scapă pacienții de Covid

Violeta Badea / 19.03.2021, 11:47
Monica Pop, dezvăluiri despre Flavia Groşan. Ce a spus despre medicul care face minuni în pandemie și despre metoda prin care scapă pacienții de Covid

Monica Pop, dezvăluiri despre Flavia Groşan. Ce a spus despre medicul care face minuni în pandemie și despre metoda prin care scapă pacienții de Covid. Cunoscutul medic oftalmolog Monica Pop și-a spus părerea la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 despre schema de tratament a medicului pneumolog Flavia Groșan. În acest articol veți afla ce a spus celebrul specialist despre tratamentul care a dat rezultate excepționale până în prezent.

Monica Pop, dezvăluiri despre Flavia Groşan

Medicul Monica Pop a vorbit despre medicul Flavia Groșan și a precizat că schema de tratament a pneumologului este foarte bine adaptată și laudă rezultatele fantastice pe care le-a obținut până acum. Nu aceeași părere o au și cei de la Colegiul Medicilor.

Reprezentanții instituției s-au autosesizat după ce în presă au apărut articole despre medicul Flavia Groșan ce susține că ar face minuni și ar fi vindeca bolnavi de coronavirus cu propria schemă de tratament, dar și cu medicamente ieftine.

„Mi se pare o schemă de tratament foarte bine adaptată şi este foarte asemănătoare cu ceea ce folosește domnul doctor Alexie în Statele Unite. Sunt convinsă că bolnavii dacă era o asimptomatici nu ar fi ajuns la cabinetul medicului pentru că nu aveau de ce, iar ceilalți probabil că nu au ajuns la ATI pentru că există doamna doctor.”, a mărturisit Monica Pop.

De asemenea, medic oftalmolog a ținut să precizeze că această schemă de tratament nu este atipică, ci este o procedură pe care o folosesc și ceilalți colegi.

Monica Pop lauda schema de tratament a medicului Flavia Grosan
Monica Pop lauda schema de tratament a medicului Flavia Grosan

Ce a spus despre medicul care face minuni în pandemie și despre metoda prin care scapă pacienții de Covid

Medicul Monica Pop s-a arătat foarte indignată față de comportamentul pe care l-a avut președinta Colegiului, doctorul Carmen Pantiș. Aceasta a declarat că cei de la Colegiu tratează reclmațiile după bunul plac și nu înțelege cum un medic a putut să facă o reclamație către un alt medic.

”Al doilea lucru care ne dă de gândit. Eu știu despre doamna doctor Carmen Pantiș președinta Colegiului de acolo, că este un om foarte serios. Cum este posibil ca o reclamație, care de obicei ajunge după un an, pentru că sunt multe reclamații, aici nu s-a întâmplat nimic rău din câte știu eu. Sunt reclamații unde s-au întâmplat lucruri grele și cu toate astea ajung târziu, pentru că se face o anchetă se vorbește cu pacienții. Aici au pus pe masă Colegiului tema aceasta imediat. Mi se pare absolut inadmisibil și e de neînţeles.”, a spus Monica Pop.

Medicul oftalmolog a spus că o cunoaște foarte bine pe Flavia Groșan și i se pare că face un lucru absolut extraordinar, a spus că orice fel de tratament de avangardă care dă rezultate trebuie multiplicat și în niciun caz nu trebuie să fie criticat.

Așa a fost și cu ivermectina, uitați-va că în Statele Unite și în alte țări se folosește schema de tratament. Niciun medic din lumea asta nu este obligat să trateze după un protocol fix”, a mai adaugat Monica Pop.