Home » Sănătate » Monica Pop, despre Covid. „O găină cu ouăle de aur pandemia asta”. Ce mărturisiri a făcut cunoscutul medic

Monica Pop, despre Covid. „O găină cu ouăle de aur pandemia asta”. Ce mărturisiri a făcut cunoscutul medic

Violeta Badea / 09.03.2021, 16:49
Monica Pop, despre Covid. „O găină cu ouăle de aur pandemia asta”. Ce mărturisiri a făcut cunoscutul medic

Monica Pop, despre Covid. „O găină cu ouăle de aur pandemia asta”. Ce mărturisiri a făcut cunoscutul medic din România. Medicul Monica Pop rămâne una dintre cele mai vocale persoane în spațiul public cu privire la pandemia de coronavirus. De această dată, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, vine cu o nouă acuzație la adresa lui Florin Cîțu.

Monica Pop, despre Covid. „O găină cu ouăle de aur pandemia asta”

Medicul Monica Pop este de părere că unii profită de pe urma noului coronavirus. Aceasta este extrem de nemulțumită de faptul că premierul nu a aplicat nicio măsură de pedepsire, după ce o cantitate mare de măşti de protecţie importate de noi au fost găsite neconforme. Astfel, toate aceste discuții contradictorii legate de campania de vaccinare, distanțarea socială sau purtarea măștii nasc controverse.

Toate evenimentele au produs şi speculanţi. Au apărut lucruri la care mulţi s-au gândit că pot să profite material şi întotdeauna s-a întâmplat aşa. Că este şi o planificare a afacerii în sensul ăsta este categoric adevărat şi foarte mulţi s-au gândit că e o bună vacă de muls şi chiar o găină cu ouăle de aur pandemia asta, pentru a profita şi a face nişte lucruri”, a precizat medicul Monica Pop, la postul de televiziune Antena 3.

Fost manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală este de părere că această pandemie este cel mai controversat eveniment din istoria omenirii.

Medicul Monica Pop a fost o peroană foarte vocală cu privire la pandemia de coronavirus și a spus întotdeauna lucrurilor pe nume. Aceasta este foarte nemulțumită de modul în care autoritățile au gestionat anumite situații, crede că anumite persoane și-au urmărit doar interesul și au căutat doar să se îmbogățească.

Pandemia provoaca discutii contradictorii si sunt multe speculatii legate de campania de vaccinare, purtarea mastilor si distantarea sociala
Pandemia provoaca discutii contradictorii si sunt multe speculatii legate de campania de vaccinare, purtarea mastilor si distantarea sociala

Ce mărturisiri a făcut cunoscutul medic din România

Medicul Monica Pop îl acuză pe premierul Florin Cîțu că nu a acționat corespunzător în cazul măștilor neconforme. Mai mult decât atât, aceasta este revoltată și spune că ceea ce s-a întâmplat este „criminal”,iar faptul că nu a plătit nimeni îi pune mari semne de întrebare.

„De ce domnul Cîţu nu a luat nicio măsură, că nu l-a auzit nimeni să fi luat vreo măsură, că milioane de măşti au fost neconforme? De ce nu e acolo vina? De ce e vină populaţia? Fiecare a cumpărat ce a găsit. Nu am văzut niciun fel de măsură punitivă. E extrem de grav. Asta e zădarnicirea combaterii pandemiei, că omul a cumpărat ce a putut să găsească”, a spus zis Monica Pop.

Între timp, numărul de cazuri continuă să crească în România, astfel în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.989 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. În total, de la începutul pandemiei, au fost confirmate 835.552 de cazuri  de cazuri COVID-19 în țară, iar 767.219 de pacienți au fost declarați vindecați. Pe de altă parte,  În ultimele 24 de ore au murit alți 93 de pacienți, ducând cifra deceselor la 21.056.