Home » Sport » I-a refuzat pe „câini” pentru o echipă abia retrogradată în Liga a 2-a! Cu cine a semnat jucătorul aflat în probe la Dinamo

I-a refuzat pe „câini” pentru o echipă abia retrogradată în Liga a 2-a! Cu cine a semnat jucătorul aflat în probe la Dinamo

Redactia Știri / 17.06.2024, 09:33

Dinamo București anunță aproape zilnic că renunță la jucători, însă la capitolul veniri echipa din Ștefan cel Mare nu stă deloc bine.

Până acum, „câinii roșii” au anunțat oficial despărțirile de Goncalo Gregorio, Dani Iglesias, Domagoj Pavicic, Neluț Roșu, Edgar Ie, Ricardo Grigore, Christian Ilic, Darko Velkovski și Dorian Railean, în timp ce Răzvan Began și Quentin Bena nu mai fac parte din planurile lui Zeljko Kopic.

Astfel, până acum Dinamo București a renunțat la nu mai puțin de 11 jucători, în timp ce în „haită” au ajuns doar Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca, iar lui Dennis Politic, Răzvan Patriche și Hakim Abdallah le-au fost prelungite contractele. În lotul lui Zeljko Kopic a mai ajuns și Darius Gavrilă, promovat la prima echipă de la academia clubului alb-roșu.

La Dinamo București s-a aflat în probe și Darius Ghindovean, un jucător de 22 de ani, care ultima dată a evoluat în liga a treia germană, la Munster, echipă care tocmai a promovat în Bundesliga 2.

A refuzat Dinamo pentru a merge la Craiova

Dorit la echipă de către Andrei Nicolescu, Darius Ghindovean a ajuns sub comanta lui Zeljko Kopic în probe, însă până la urmă el a semnat cu FCU Craiova, echipă abia retrogradată în Liga a 2-a.

Nu se știe exact dacă jucătorul nu și-a dorit să semneze cu Dinamo Dinamo, deoarece nu s-ar fi înțeles la contract, sau dacă antrenorul echipei din Ștefan cel Mare nu a fost mulțumit de prestațiile lui, astfel că nu și l-a dorit la echipă.

Cert este că Darius Ghindovean a semnat cu FCU Craiova și va juca în Liga a 2-a din România.

„Bine ai venit, Darius Dacian Ghindovean! Mijlocașul central român în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă 3 sezoane. Darius are 1,84 m înălțime și este jucător atât de picior stâng, cât și de picior drept. Darius Ghindovean vine la echipa noastră din Liga a 3-a germană, de la echipa Pr. Munster. În trecut, el a evoluat la echipele SC Kapellen Yth., Duisburg U17 și U19, MSV Duisburg, toate evoluând în campioanele Germaniei.

La nivel internațional, Darius are selecții la echipele naționale ale României la grupele U17, U18, U19, U20, unde a evoluat în 13 meciuri și a marcat 2 goluri. Îi dorim mult succes și cât mai multe meciuri în tricoul echipei FCU 1948”, a fost comunicatul transmis de echipa lui Adrian Mititelu.