Home » Sport » Victor Becali nu poate fi eliberat condiționat; decizia nu este definitivă

Victor Becali nu poate fi eliberat condiționat; decizia nu este definitivă

George Stanciu / 25.10.2016, 15:56
Victor Becali nu poate fi eliberat condiționat; decizia nu este definitivă

Victor Becali, ce ispășește o pedeapsă de la patru ani şi opt luni de închisoare, fiind condamnat în dosarul “Transferurilor”, nu poate fi eliberat condiționat. Aceasta a fost decizia de marți a Judecătoriei Medgidia, dar decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Tribunalul Constanța.

Judecătoria Medgidia a analizat cererea de eliberare condiționată enunțată de Victor Becali la jumătatea lui octombrie şi a hotărât să o respingă, afirmând că Becali poate să mai depună o altă solicitare după data de 12 noiembrie.

Hotărârea instanței din Medgidia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Victor Becali este încarcerat la Poarta Albă, unde are de ispășit o pedeapsă de patru ani şi opt luni închisoare în dosarul ”Transferurilor”, arată news.ro.

În data de 14 septembrie, fratele lui Victor, Ioan Becali, a fost eliberat condiționat din închisoare, după ce executase doi ani şi jumătate din totalul de şase ani şi patru luni de închisoare, pe care îi primise în același dosar.

În martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnați Ioan Becali şi Cristian Borcea, fiecare primind câte şase ani şi patru luni de închisoare. Victor Becali a primit o pedeapsă de patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica a primit o sentință de trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu una de trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu au primit sentințe de câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Dintre cei opt manageri de fotbal mai sunt în spatele gratiilor Victor Becali şi Cristian Borcea, restul de șase fiind eliberați condiționat.

Victor Becali mai este judecat într-un alt dosar, alături de fratele său, Ioan, dar şi de Cristian Borcea, pentru că ar fi oferit mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, pentru ca aceasta să dispună achitarea inculpaților din dosarul ”Transferurilor”.