Home » Știri » 30 de mesaje de mulțumire pentru urările făcute

30 de mesaje de mulțumire pentru urările făcute

Pană Emanuela / 25.09.2021, 08:30
30 de mesaje de mulțumire pentru urările făcute

Ocaziile speciale din viața noastră vin la pachet cu multe urări din partea celor dragi, iar uneori să spui „mulțumesc“ nu este un lucru chiar atât de simplu, mai ales dacă vrei să-ți exprimi recunoștința prin mai mult decât un singur cuvânt. Prin urmare, dacă adaugi un gând bun la mesajul de mulțumire, persoana care-l primește se va simți apreciată la rândul ei. În continuare, am pregătit pentru tine o colecție de 30 de mesaje de mulțumire pentru orice ocazie.

30 mesaje de mulțumire pentru urările făcute

Fiecare dintre noi experimentează cel puțin o dată pe an, cu ocazia zilei de naștere, acel sentiment copleșitor când ești asaltat de urări, gânduri frumoase și mesaje deosebite, la care nu știi ce ar trebui să spui mai exact. Din fericire, mijloacele de comunicare moderne ne permit să răspundem cu promptitudine la urări, însă lipsa de inspirație face uneori ca mesajul de mulțumire să întârzie chiar și ore în șir.

În astfel de situații, avem la dispoziție cel puțin două variante: să scriem un mesaj frumos universal, care să conțină formule de mulțumire pentru gândurile bune, fie să trimitem un mesaj personalizat, în care să ne exprimăm aprecierea și recunoștința făcând apel la relația personală cu persoana care ne-a făcut urarea cu pricina.

Oricare ar fi varianta pentru care optați, am pregătit pentru voi câteva mesaje cu mulțumiri atât pentru gândurile frumoase, cât și pentru cadourile primite.

Eticheta spune că în timp ce la felicitările electronice se permite să răspundeți la câteva zile de la eveniment, când vine vorba despre SMS-uri, este recomandat să încercați să raspundeți în câteva ore de la primirea urării, prin mesaje cu „vă mulțumesc pentru…“.

În unele cazuri, un răspuns la urări primite cu ocazia zilei de naștere, onomasticii, cu ocazia unei promovări sau orice alt eveniment important, necesită la fel de multă ingeniozitate ca transmiterea unei urări.

Concluzionând, vă îndemnăm să nu ezitați să trimiteți mesaje de muțumire ori de câte ori primiți o urare sau o felicitare, iar când nu aveți inspirație, aruncați o privire peste lista de mai jos.

Citește și: Mesaje de multumire pentru nași – 59 de urări frumoase pentru nașii de cununie și botez

Cum îți exprimi aprecierea față de cei dragi

Cum poți să spui „Mulțumesc!“ prin cuvinte deosebite? Nimic mai simplu. Lasă-te inspirat de colecția noastră cu cele mai sincere mesaje de mulțumire pentru persoanele apropiate (părinți, nași, prieteni, profesori, colegi, etc.). Vei găsi texte de mulțumire potrivite pentru orice ocazie.

Top 30 de mesaje de mulțumire. Cele mai frumoase moduri în care să spui „mulțumesc“
Top 30 de mesaje de mulțumire. Cele mai frumoase moduri în care să spui „mulțumesc“

1. Mulțumesc din suflet pentru urările făcute de ziua mea! Vă mulțumesc că mi-ați făcut sărbătoarea atât de specială. Toate dorințele voastre minunate îmi încălzesc cu adevărat inima.

2. Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc sănătate și bucurie!

3. Am vrut doar să vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări, pentru că v-ați luat timp să mă faceți să zâmbesc astăzi. Este uimitor cât de mult pot însemna mesajele minunate pentru o persoană!

4. Mulțumesc din suflet tuturor. Va pup și aveți grijă de voi!

5. Sărbătoarea și cadourile de astăzi provoacă cel mai sincer zâmbet pe fața mea, dar cuvintele și dorințele voastre calde merită un loc special în inima mea. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și gândurile bune de ziua mea.

6. Vă mulțumesc tuturor că v-ați gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune și sper că tot ceea ce mi-ați dorit mie să vi se întâmple și vouă.

7. Vă mulțumesc pentru atenție, pentru apreciere. Atunci când simți umărul cuiva, îți cresc aripi, îți este mult mai ușor să treci peste greutăți și simți că oamenii au nevoie de tine.

8. Inima mea este plină de dragoste și recunoștință față de toți oamenii care și-au făcut timp să-mi facă ziua de naștere specială. Din adâncul inimii mele, vă mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile frumoase!

9. Din toată inima, am vrut să vă spun cât de recunoscător sunt pentru toată dragostea și pentru cele mai calde cuvinte pe care mi le-ați acordat. Sunteți foarte drăguți!

10. Este incredibil de plăcut să știi că există oameni în lume care, de ziua mea, îmi oferă cadouri atât de neprețuite precum atenția lor, cuvintele emoționante și dorințele sincere. Mulțumesc, dragilor mei, pentru felicitări și pentru faptul că sunteți în viața mea.

11. Tuturor vă mulțumesc din suflet pentru frumoasele urări și pentru că mi-ați făcut ziua de naștere atât de memorabilă. Sunteți cu adevărat prieteni minunați și vă iubesc pe toți. Continuați să zâmbiți!

12. Ziua mea de naștere este frumoasă doar pentru că voi sunteți lângă mine. Vă iubesc pe toți, vă îmbrățișez strâns! Vă mulțumesc pentru urări!

13. Dragii mei! Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele voastre amabile și urările strălucitoare. Atenția și sprijinul vostru, căldura voastră, dragostea voastră sunt valoroase pentru mine.

14. Vreau să-ți spun câteva cuvinte de recunoștință! Îți mulțumesc că ai fost mereu alături. Pentru sprijin și grijă, pentru capacitatea de a asculta și de a mă ajuta în momentele dificile. Pentru prezența ta în viața mea, pentru că o faci mai bună. Din toată inima – îți mulțumesc!

15. Am norocul de așa oameni minunați și amabili ca voi! Vă mulțumesc pentru cuvintele amabile.

16. Cuvintele voastre amabile au făcut din ziua mea ziua de naștere un eveniment cu adevărat minunat. Vă mulțumesc din inimă pentru urări!

17. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine. Să știi că apreciez cu adevărat atenția și grija ta. Îți mulțumesc pentru timp, emoții plăcute și pentru inima ta bună, care răspunde întotdeauna la ajutor și susținere. Vreau să-ți doresc tot ce este mai bun și frumos, multă fericire în ochii tăi, o imensă iubire reciprocă și respect de la cei din jur.

18. Citind fiecare felicitare, simt că trăiesc cele mai frumoase momente ale vieții cu fiecare dintre voi! Mulțumesc tuturor pentru urările de bine!

19. Mulțumesc mult pentru tot. Atenția și sprijinul tău îmi sunt foarte importante. Vreau sincer să-ți doresc o mare fericire, pace și bine pentru afecțiunea ta, pentru grija ta, pentru înțelegerea ta. Fie ca Dumnezeu să-ți dea sănătate, dragoste sinceră și reciprocă în viață, lumina bucuriei și a norocului.

20. Mulțumesc foarte mult pentru tot: pentru căldură și înțelegere, pentru sprijin și ajutor credincios, pentru bunătate și grijă. Viața să îți aducă o bună recompensă pentru mila sufletului tău, să-ți ofere sănătate și prosperitate, mulți ani, noroc și succes constant.

21. Mulțumesc pentru urările de ziua de naștere! A fost un an incredibil și sper că anul viitor va fi la fel de grozav. Sunt atât de recunoscător că sunteți cu toții parte din viața mea.

22. Vreau să vă mulțumesc sincer pentru tot și să vă exprim mulțumirea pentru că ați putut să mă sprijiniți și să mă ajutați, să mă înveseliți și să-mi întindeți o mână de ajutor. Fie ca Dumnezeu să vă acorde sănătate și noroc, fericire de neegalat și prosperitate.

23. Din adâncul inimii vreau să vă exprim recunoștința față de voi pentru tot. Sunteți o persoană minunată și îmi doresc ca totul să fie minunat în viața voastră. Vă doresc sănătate, pace, frumusețe și fericire, iar inimii voastre – un ritm vesel de inspirație și de dragoste.

24. Cuvintele tale m-au șocat! Oricât de greu încerc să scriu un mesaj de mulțumire, nu pot repeta căldura și amabilitatea cuvintelor tale sincere. Îți mulțumesc!

25. Emoțiile care mă copleșesc provoacă o dorință foarte sinceră de a vă mulțumi. Pentru prietenie și credință, pentru ajutor și asistență, pentru dragoste și sprijin, pentru îngrijire și tutelă. Vă mulțumesc pentru susținere și amabilitate, răbdare și participare. Dumnezeu să vă binecuvânteze!

26. Urările de astăzi pe care le-ai postat pe pagina mea m-au făcut să mă simt foarte special! Și acest sentiment va continua mult timp, atât timp cât minunata noastră prietenie. Îți mulțumesc!

27. Mulțumesc mult și sincer pentru tot. Îți doresc sănătate și prosperitate în viață, fericire, pace, pentru că o persoană ca tine trebuie să aibă mereu totul cel mai bun. Îți mulțumesc pentru înțelegere, pentru ajutor, pentru sprijin. Să ai succes în toate eforturile și faptele tale curajoase.

28. Prieteni uimitori ca tine sunt singurul motiv pentru care nu mă simt atât de bătrân de ziua mea. Mulțumesc, dragul meu!

29. Îți mulțumesc sincer. Îți mulțumesc că ai fost alături, că ai fost amabilă, sinceră, sensibilă, deschisă și grijulie cu mine. Împreună cu aceste cuvinte de recunoștință, vreau să-ți las și câteva dorințe de bine, pace, sănătate și mare fericire în viața ta.

30. Aș dori să-mi exprim cuvintele de recunoștință incredibilă, să-ți spun mulțumiri simple, oneste și sincere! Este foarte important să ne amintim binele făcut fiecăruia dintre noi, în felul acesta întărim legăturile sociale!