Home » Life & Style » Mesaje de multumire pentru nași – 59 de urări frumoase pentru nașii de cununie și botez

Mesaje de multumire pentru nași – 59 de urări frumoase pentru nașii de cununie și botez

Redactia Știri / 02.11.2020, 14:58
Mesaje de multumire pentru nași – 59 de urări frumoase pentru nașii de cununie și botez

Indiferent că vorbim de nașii de cununie sau de cei de botez, aceștia joacă un rol esențial în viața unui cuplu de îndrăgostiți sau a unui copil. Devin părinți spirituali și ajung să formeze o a doua familie pentru cei pe care i-au cununat/botezat. Se formează o legătură specială, care merită respectată și îngrijită cu multă recunoștință și dragoste. Ți-am pregătit câteva mesaje cu urări emoționante, care te vor ajuta să le arăți nașilor ce rol important joacă în viața ta!

Mesaje cu urări pentru nași

Nașii devin a doua familie, familie pe care tu ți-o alegi în fața lui Dumnezeu și a oamenilor. Fie că vorbim despre nașii de cununie sau de cei de botez, aceștia sunt părinți spirituali meniți să vegheze cu gânduri bune și iubire asupra finilor. Ți-am pregătit câteva urări emoționante pe care le poți transmite nașilor tăi pentru a le arăta recunoștința, dar și dragostea pe care le-o porți.

Urări emoționante pentru nașii de cununie și botez

1. Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață! Cu respect și considerare, finii voștri.
2. La casa cu nași buni, Dumnezeu face minuni! Cu dragoste, finuții X și Y.
3. Dragii mei nași, vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primirea Sfântului Botez și ați devenit părinții mei spirituali.
Îmi doresc să-mi fiți mereu un sprijin și un bun sfătuitor pe calea vieții. Cu apreciere și iubire, finuța voastră – X.
4. Mami și tati mi-au spus că nașii sunt singura familie pe care o alegi. Vă mulțumesc că mi-ați devenit părinți spirituali și că aveți grijă de mine.
Cu multă dragoste, finuțul vostru, X.
5. Dragii noștri nași, X și Y (completați cu numele nașilor), în cea mai frumoasă zi a vieții noastre, ne-ați fost alături cu dragostea și sprijinul vostru. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim. Vom spune doar atât: Vă mulțumim! Cu drag, finii voștri.
6. Vă mulțumesc, nașii mei dragi, că ați fost o parte atât de specială în ziua cea binecuvântată a botezului meu, în calitate de părinți spirituali. Mi-ați oferit, de atunci, un exemplu de adevărată viață creștină. Sfaturile, rugăciunile și dragostea voastră au fost și sunt o mare binecuvântare pentru mine și pentru familia mea.
Vă port mereu în suflet. Cu multă dragoste, fina voastră.
7. Dragii noștri, nașii sunt cei care oferă puterea familiei și căldura prieteniei. Vă mulțumim că ați acceptat să ne fiți aproape. Vă iubim! Finii voștri, X și Y.
8. Dragii noștri, singurul lucru mai frumos decât acela de a ne fi cei mai buni prieteni, este acela că ați acceptat să ne fiți nași.
Vă mulțumim că ne sunteți alături! Cu multă apreciere, finii voștri – X și Y.
9. Nașii sunt un dar special trimis de la Dumnezeu. Vă mulțumesc că vegheați asupra mea! Finuța voastră, X.
10. Nașii sunt cadoul de neprețuit pe care părinții mi l-au făcut din prima zi de viață. Vă mulțumesc pentru atenția și iubirea voastră! Finul vostru, X.
11. Mami și tati mi-au oferit darul vieții. Iar viața mi-a oferit un dar prețios: pe voi! Vă îmbrățișez cu drag!
12. Nășica mea frumoasă, mulțumesc pentru botez și băiță! Cu drag, fina voastră – X.
13. Nașilor noștri X și Y, pentru că ați fost alături de noi în momentul cel mai important din viață, pentru că ne dați cele mai sincere sfaturi
și pentru că ne iubiți așa cum suntem, vă mulțumim și vă iubim și noi la fel sau poate mai mult! X și Y.
14. Nici un drum nu este prea greu alături de nași atât de speciali. Ne bucurăm că vă avem în viața noastră! Cu multă dragoste, finii voștri.
15. Dragii mei nași, X și Y, Dumnezeu v-a ales pe voi să-mi fiți nași, să-mi fiți alături ca părinți spirituali. Vă mulțumesc că m-ați făcut creștin, că mă ocrotiți ca pe copilul vostru! Cu dragoste, finuțul vostru.

Nașii, un dar special trimis de la Dumnezu
Nașii, un dar special trimis de la Dumnezeu

16. Cei mai buni nași, pentru noi sunteți, mereu un sprijin și buni sfătuitori pe calea vieții. Cu dragoste și apreciere, finii voștri.
17. Dragă nașă, viața să îți aducă daruri minunate, succes și fericire, visuri preschimbate în realități și bucurii în fiecare zi. Cu drag, finii tăi.
18. De la voi învățăm care sunt cele mai importante lucruri pe lume: familia, iubirea, timpul trăit cu înțelepciune. Suntem foarte fericiți că ne sunteți nași. Vă mulțumim! Cu respect și apreciere, finii voștri – X și Y.
19. Alături de noi vor fi cei mai frumoși oameni trimiși de Dumnezeu să ne vegheze iubirea. Suntem mândri cu așa nași. Vă mulțumim pentru tot! Cu dragoste, finii voștri.

Mesaje pline de recunoștință și iubire

20. Iubire, mândrie, respect … Acestea sunt printre puținele cuvinte ce descriu ce simțim pentru voi doi, nașii noștri.
Voi, oameni minunați, ne-ați sprijinit și ați crezut în dragostea noastră. Sunteți mai mult decât ne-am fi dorit, sunteți cei mai speciali părinți spirituali.
Vă iubim și vă respectăm. Finii voștri, X și Y.
21. Binecuvântați, împliniți și minunați. Așa sunteți voi, nașii noștri, cei care ați crezut în povestea noastră și cei care ne sunteți sprijin de când am decis să ne întemeiem o familie. Vă suntem recunoscători pentru tot ce ne-ați oferit! Cu mult respect, finii voștri.
22. Din ai noștri prieteni, voi în nași v-ați transformat. A fost mare bucurie, atunci când ați acceptat.
Vă mulțumim pentru sfaturile sincere și ne dorim ca toată viața să fim la fel ca până acum.
Cu drag, finii voștri.
23. Fiecare grădină trebuie să aibă un trandafir, fiecare față trebuie să aibă un zâmbet, fiecare fir de iarbă trebuie să aibă rouă și fiecare om trebuie să aibă o nășică așa ca tine.
Cu multă recunoștință, fina ta.
24. Ne uităm la voi și ne vedem pe noi, căci familia voastră frumoasă este un exemplu de viitor, dragii noștri nași.
Vă mulțumim că ați ales să ne fiți aproape! Cu admirație, finii voștri.
25. De ziua ta, scumpa mea nașă, eu îți urez sănătate și mult bine, iubire și împliniri! La mulți ani frumoși, mamă spirituală! Cu multă dragoste, fina ta – x.
26. Nașa mea, prietena mea. Mândră sunt și binecuvântată că te am în viața mea. Îți mulțumesc pentru prietenia și sprijinul tău! Cu iubire, fina ta.
27. Când am plâns, mi-ai șters lacrimile cu batista ta. Când am râs, ai fost ecoul râsului meu. Când am zâmbit, am văzut pe fața ta înflorind un surâs.
Când am fost la un pas să cad, ai fost acolo și m-ai sprijinit. Ești cel mai frumos om la chip și suflet, nășică dragă! Te iubim!
28. Fie ca această aniversare să îți încălzească sufletul! Să ai parte de realizări, iubire, încredere și curaj. Bucură-te de fiecare moment și nu uita să zâmbești! Te iubim, scumpă nășică! Cu drag, finii tăi, X și Y.
29. O primăvară caldă, dragoste în viață, lumină în suflet și în privire! La mulți ani, nășică dragă! Ai tăi fini, X și Y.
30. Nu contează ce ai în viață, ci pe cine ai alături când treci prin viață. Noi v-am ales pe voi, dragi nași, să ne fiți familie și sprijin.
Vă mulțumim pentru toate vorbele frumoase și dragostea voastră! Cu respect și admirație, finii voștri.
31. Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o mulțime de îmbrățișări! Special pentru tine, dragă nașă frumoasă!
La mulți ani fericiți! Cu dragoste, fina ta.
32. Dragii noștri nași, vă mulțumim că sunteți cei mai buni nași pe care i-am fi putut avea. Am avut un noroc imens să găsim în voi părinții spirituali de care au atâta nevoie doi tineri la început de drum, cum am fost și noi. Cu multă apreciere, finii voștri.
33. Dragii noștri nași, fiind la început de drum, avem nevoie de susținere, un sfat și de o bună intenție. Și pentru asta v-am ales pe voi, să ne fiți părinți spirituali și prieteni!
Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi! Cu respect, finii voștri.
34. Nașa mea, îți mulțumesc pentru că faci parte din viață mea! Îți mulțumesc că îmi ești sprijin la nevoie și mă susții necondiționat. Toate gândurile mele bune se îndreaptă către tine!
Cu dragoste, fina ta.
35. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim pentru voi, nași dragi. Vă spunem doar atât: vă prețuim și vă iubim! Cu admirație, finii voștri.
36. Nașul meu, îți dorim viață lungă, sănătate și clipe frumoase alături de familie și prietenie! La mulți ani! Cu drag, finii tăi.
37. Dragii noștri nași, în cea mai frumoasă zi a vieții noastre ne-ați însoțit cu grijă la altar și ne-ați oferit binecuvântare în dar.
Cu voi vom împărtăși necazuri, bucurii. Promitem să fim cei mai ascultători fini. Ne veți îndruma în viață cu bunăstare și credință, iar noi vă vom purta în suflet mereu cu recunoștință!
Cu dragoste și respect, X și Y.
38. Dragi nași, Dumnezeu v-a ales pe voi să-mi fiți alături ca părinți spirituali. Vă mulțumesc că m-ați făcut creștin, că mă ocrotiți ca pe copilul vostru.
Cu dragoste, finuțul vostru/ finuța voastră.
39. Dragi nași, vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primirea Sfântului Botez și ați devenit părinții mei spirituali.
Cu dragoste și recunoștință, X.

Nașii, familia pe care ți-a alegi. Nașii cuplului Pepe și Raluca sunt Andra și Cătălin Măruță
Nașii, familia pe care ți-a alegi. Nașii cuplului Pepe și Raluca sunt Andra și Cătălin Măruță

Gânduri bune pentru nași de cununie și botez

40. Cel mai bun lucru pe care ni l-ați oferit în afară de prietenia voastră, este faptul că ați acceptat să fiți părinți spirituali pentru băiețelul nostru, X.
Iar pentru asta vă prețuim și mai mult și vă iubim!
41. Nașii sunt cei care ne dau un nume. Ne strâng la piept, atunci când apărem pe lume. Ne împărtășesc credința atunci când ne botează. Sunt îngeri păzitor, miracole creează!
Vă mulțumim că ne sunteți nași! Cu dragoste, finuții voștri.
42. Dragii noștri nași, noi am găsit în voi un sprijin, un sfătuitor pe calea vieții. Vă suntem profund recunoscători pentru dragostea și susținerea voastră!
Vă dorim să fiți binecuvântați de Dumnezeu cu multă iubire și armonie! Cu sinceritate și respect, finii voștri.
43. Prieteni am fost, prieteni am rămas. Dar acum ne leagă o relație și mai frumoasă. Suntem o familie în fața lui Dumnezeu și a lumii. Vă mulțumim că ne-ați devenit nași și promitem să vă iubim.
Cu respect, finii.
44. La mulți ani cu sănătate, să ai belșug, de toate, bucurii și nestemate de acum și pe mai departe! La mulți ani, nașule drag!
45. Dragul meu naș, oamenii îți urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit!
La mulți ani, dragă nașule!
46. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire și împliniri! La mulți ani, dragul meu naș!
47. Toate visurile tale să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări! La mulți ani și la multe împliniri, dragă nașule!
48. Astăzi la aniversare, vin și eu cu o urare de noroc și sănătate și realizări în toate! Visurile să se împlinească, dragostea să înflorească, fericire doar să fie și enormă bucurie! La mulți ani, dragul meu naș!
49. Îți dorim din toată inima ca această zi să fie cea mai frumoasă din viața ta! Bucurii din belșug și împliniri! La mulți ani! Numai gânduri bune îți transmit finii tăi.
50. Dragi nași, vă mulțumim că ne-ați oferit amintiri de neuitat, că ne-ați povățuit și ne-ați îndrumat pe al vieții drum. Cu recunoștință și dragoste, finii voștri.
51. Vă mulțumim că sunteți lângă noi, că ne îndrumați și sprijin mereu ne oferiți! Vă mulțumim pentru clipele frumoase petrecute împreună încă din ziua în care ați acceptat să ne fiți părinți spirituali.
Cu multă recunoștință, finii voștri.

Nașii de botez, părinți spirituali
Nașii de botez, părinți spirituali

52. Zile pline de soare, sănătate și bucurii alături de cei dragi! La mulți ani, dragă nașă! Finii tăi îți trimit toate gândurile bune.
53. Draga mea nașă, tu ești pentru mine un dar special de la Dumnezeu, un dar cum nu mulți au primit și pe care îl prețuiesc din toată inima. Mulțumesc pentru că mi-ai fost mereu o bună sfătuitoare și ai avut grijă de mine.
Dumnezeu să te să te răsplătească pentru tot! Cu dragoste, fina ta.
54. Faptul că îți sunteți nași de botez este pentru mine un mare privilegiu, o adevărată binecuvântare. V-am avut lângă mine în ziua creștinării, mi-ați fost și știu că-mi veți fi în continuare alături în toate momentele importante ale vieții mele. Vă mulțumesc pentru tot! Cu drag, finuțul vostru.
55. Dragă X și Y, sunt foarte fericită că ați acceptat să fiți nașii mei de botez. Vă mulțumesc din inimă pentru acest lucru și vă promit că mă voi strădui să învăț cât mai multe lucruri bune și frumoase de la voi. Cu multă iubire, finuța voastră.
56. Între toate binecuvântările pe care mi le-a dat Dumnezeu de-a lungul vieții, voi, nașii mei de botez, sunteți una dintre cele mai importante. Vă mulțumesc că v-ați asumat creștinarea mea și pentru tot ce mi-ați dăruit de atunci. Cu multă admirație, finul vostru.
57. Dragi nași, vă mulțumesc pentru misiunea asumată și pentru dragostea cu care vegheați neîncetat asupra mea. Vă mulțumesc pentru iubirea necondinționată și sprijinul vostru enorm! Cu multă apreciere, finul vostru.
58. Dragi nași, vă sunt recunoscătoare că vă îndepliniți cât mai bine misiunea asumată, împărtășindu-mi cu înțelepciune valorile moralei creștine și îndrumându-mi pașii pe drumul cel luminos al credinței. M-ați ajutat atât de mult să cresc spiritual! Fie ca Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug! Cu respect și sinceritate, finul vostru.
59. Scumpa mea nașă, ma gândesc la tine ca la mama mea. Te admir și te socotesc un izvor nesecat de dragoste și bunătate. Mă simt cu adevărat binecuvântată pentru că am o nașă ca tine! Finuța ta, X, îți mulțumește și îți dorește tot ce e mai frumos pe lume!