Home » Știri » Accidente pe A2: 22 de persoane rănite

Accidente pe A2: 22 de persoane rănite

Octavian Palade / 16.11.2016, 08:52
Accidente pe A2: 22 de persoane rănite

O serie de accidente s-au petrecut miercuri dimineață pe Autostrada A2 București – Constanța. În primul dintre ele au fost implicate 11 autovehicule.

Trei accidente s-au petrecut miercuri dimineață pe Autostrada Soarelui. În primul dintre ele, care s-a produs la ieșirea spre centura Capitalei, au fost implicate 11 autoturisme. Alte două accidente au avut loc pe aceeași autostradă, la  km 10 şi la km 54, transmite news.ro.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat că 22 de persoane au fost rănite în urma acestor accidente.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) anunță că zece persoane sunt evaluate medical, două urmând să fie transportate la spital. Echipaje ale SMURD au intervenit de asemenea pentru descarcerare.

Pe Autostrada Soarelui au avut loc trei accidente: unul la ieşirea spre centura Capitalei, unul la km 10 şi un altul la km 54 al autostrăzii.

Centrul Infotrafic informează că accidentele s-au produs „din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei”.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că în urma accidentelor au fost rănite 22 de persoane, care au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

Raed Arafat a menționat că, dintre acestea, patru sunt transportate cu ambulanţe la spitale, nefiind cazuri grave. Secretarul de stat a mai declarat că, din cei patru răniţi preluaţi de ambulanţe, unul are fracturi la mâini. În cazul celorlalte persoane evaluate de medici, nu a fost necesară transportarea la spital, acestea având răni minore.

În urmă cu 10 zile, pe Autostrada București – Constanța a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane fiind transportate la spital.