Home » Știri » Actrița de la Hollywood care a devenit bărbat. Imagini uluitoare, înainte și acum. Foto

Actrița de la Hollywood care a devenit bărbat. Imagini uluitoare, înainte și acum. Foto

Violeta Badea / 26.05.2021, 12:45

Actrița de la Hollywood care a devenit bărbat. O cunoscută actriță de la Hollywood a devenit bărbat. Deși s-a ferit să vorbească despre acest subiect, vedeta a recunoscut totul și și-a arătat identitatea sexuală. Actrița a dezvăluit totul pe rețelele de socializare. În acest material veți afla despre cine este vorba.

Actrița de la Hollywood care a devenit bărbat

Ellen Page s-a transformat radical dupa ce a devenit barbat
Ellen Page s-a transformat radical dupa ce a devenit barbat

La sfârșitul anului, actrița Ellen Page, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că este transgender, iar anunțul șocant a fost făcut pe rețelele de socializare. Persoanele de acest tip au o identitate de gen sau expresie a genului care diferă de cea a sexului atribuit la naştere.

În termeni medicali, o persoană transgen este o persoană care suferă de incongruenţă de gen. Page era o femeie atrăgătoare și sexy, dar a spus că nu se simțea bine cu adevărat. Aceasta i-a dezvăluit jurnalistei Oprah că multă vreme a dus o luptă internă, deoarece a simțit că ar fi trebuit să se nască cu un alt sex.

“Bună prieteni, vreau să vă împărtășesc că sunt trans, pronumele pentru mine este el şi mă cheamă Elliot. Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie.

Nici nu pot exprimă în cuvinte cât de remarcabil e să iubesc în sfârșit ceea ce reprezint, suficient de mult încât să urmez eul meu adevărat. Am fost inspirată dincolo de limite de atât de mulți oameni din comunitatea trans. Vă mulțumesc pentru curajul vostru, pentru generozitatea voastră și pentru că ați muncit fără încetare să aduceți ceva mai multă incluziune și compasiune în această lume! Voi oferi orice sprijin pot și mă voi strădui să contribui și eu la clădirea unei societăți mai iubitoare și mai egale”, a scris actrița pe Instagram.

Imagini uluitoare, înainte și acum

Elliot Page a recunoscut ca este gay
Elliot Page a recunoscut ca este gay

Ellen Page a devenit Elliot Page după operația din decembrie în urma căreia și-a îndepărtat sânii. Actorul a publicat prima fotografie, iar aprecierile nu s-au lăsat așteptate. Actorul s-a fotografiat lângă o piscină, iar schimbarea este uluitoare. Elliot Page a declarat că este mai fericit ca niciodată, iar zâmbetul larg vorbește de la sine.

Actorul a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu că această operație l-a făcut să se simtă confortabil în corpul său. Postarea pe care a făcut-o pe contul de socializare a strâns mai mult de două milioane de aprecieri și multe comentarii de susținere. Actorul a devenit extrem de cunoscut după rolul din Juno, film din anul 2007. Ellen Page a mai jucat în Inception și seria X-Men. În anul 2018, actrița a fost căsătorită cu coregrafa Emma Portner, dar au divorțat după doar trei ani de mariaj.

„După ce ne-am gândit mult și am analizat cu atenție, am luat decizia dificilă de a divorța, după separarea noastră în vara trecută. Avem cel mai mare respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați”, a fost declarația celebrului cuplu.