Home » Știri » Alegeri parlamentare: Victor Ponta a votat pentru ”mocirlă”

Alegeri parlamentare: Victor Ponta a votat pentru ”mocirlă”

Redactia Știri / 11.12.2016, 10:34
Alegeri parlamentare: Victor Ponta a votat pentru ”mocirlă”

Victor Ponta a profitat de votul pentru alegeri parlamentare ca să facă o serie de declarații destul de agresive.

Înainte de acest tur de alegeri parlamentare, Dacian Cioloș a declarat, despre prezența la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, că, în calitate de agronom, știe ”că plantele cresc și în mocirlă”. Victor Ponta s-a legat de acest lucru după ce și-a exprimat votul.

”Azi votez pentru mocirlă, adică pentru noi, pentru români. Așa ne numesc ei, mocirlă. Votez pentru a scăpa de stăpân, pentru români, repet. Acest lucru nu va fi simplu și nu se va face într-o singură zi, dar sunt sigur că vom reuși”, a declarat Victor Ponta, după ce a votat în cadrul acestor alegeri parlamentare.

Restul politicienilor, printre care și Liviu Dragnea, au avut mesaje de după vot mult mai echilibrate, chiar dacă erau încărcate cu promisiuni electorale. Victor  Ponta a votat în Târgu Jiu, unde este și prezent pe listele electorale.

Înainte de a afla care sunt rezultatele la alegerile parlamentare 2016, merită menționat faptul că, într-un sondaj IRES, PSD ocupă o poziție fruntașă. Mai exact, PSD ar urma să înregistreze 44% din votul românilor, pe locul doi fiind PNL cu 27%. USR s-ar situa pe poziția a treia, dar ar urma să primească numai 7% din voturi.

Prezența la vot la alegerile parlamentare din 2016, până la ora 9.00, era de numai 2,55%, 465.000 de români exprimându-și dreptul de a vota. La ora 10.00, peste 900.000 de persoane își exprimaseră opțiunea de vot.

Dacă nu ați ieșit încă la vot, dar vă pregătiți să faceți acest lucru, avem acest articol în care vă spunem unde se votează și ce acte sunt necesare cu ocazia acestor alegeri parlamentare.