Home » Știri » Black Friday 2016: Jucării pentru copii – cele mai bune oferte din magazine

Black Friday 2016: Jucării pentru copii – cele mai bune oferte din magazine

Luminita Nitoiu / 18.11.2016, 08:18
Black Friday 2016: Jucării pentru copii – cele mai bune oferte din magazine

Black Friday este o ocazie bună și pentru cumpărarea de jucării pentru copii, iată mai jos o listă cu oferte avantajoase la jucării, dar și la haine pentru copii.

Black Friday 2016: oferte la jucării pentru copii

La Noriel de Black Friday 2016 găsiți reduceri bune la tot felul de jucării, mai ales pentru băieți. Mașinuțele au reduceri mari, la fel și figurinele, căutați aici exact ceea ce i-ar plăcea copilului dumneavoastră.

Pe Elefant.ro, am văzut promoții și de peste 60% la jocuri și cărți. Prețul acestei corăbii Sluban Pirate, de exemplu, a fost diminuat de la 219,90 la 87,96 lei. Din zona cărților, aveți ce alege, am văzut numai titluri bune aici.

La Bestkids.ro, ofertele acoperă jucării, cărucioare, rucsacuri, toate sunt disponibile aici. Ca fapt divers, cele opt modalități de plată sunt de fapt șapte, dar asta nu e așa important.

Nichiduță.ro și-a concentrat promoțiile către segmentul cărucioarelor, pentru care modelele variază de la variante 3 în 1 și 2 în 1, cărucioare standard, la modele reversibile, sport – detalii aici.

Jucării și haine pentru cei mici am văzut la reducere Black Friday și pe eMAG.ro, însă momentan site-ul magazinului este picat, a devenit nefuncțional la scurt timp după demararea campaniei, spre nemulțumirea utilizatorilor.