Home » Știri » Când începe emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute“ pe Pro TV. Cum va fi formatul ei și cine o prezintă

Când începe emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute“ pe Pro TV. Cum va fi formatul ei și cine o prezintă

Pană Emanuela / 04.09.2021, 10:25
Când începe emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute“ pe Pro TV. Cum va fi formatul ei și cine o prezintă

„Căsătoriți pe nevăzute“, un reality show bazat pe știință, care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine din această toamnă la Pro TV. Emisiunea se adresează celor care nu au avut noroc în dragoste, dar care n-au abandona încă lupta de a-și găsi sufletul pereche. Cine sunt cei patru experți cu ajutorul cărora participanții vor fi „cuplați“ pe baza unor testări științifice, cum se desfășoară emisiunea și cine sunt concurenții, afli în rândurile de mai jos.

Când începe emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute“ pe Pro TV

„Căsătoriți pe nevăzute“ este cel mai urmărit experiment social al momentului, oferindu-le șansa celor mai puțin norocoși în dragoste de a-și găsi jumătatea. Din Danemarca până în Israel și din SUA în Africa de Sud și alte încă 20 de țări, noul dating show investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem să ne găsim sufletul pereche reprezintă singura opțiune de care dispunem sau dacă poate exista dragoste între două persoane străine, potrivite exclusiv de știință.

Așadar, cu ajutorul unor experți în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, participanții la show-ul matrimonial vor fi „potriviți“ de specialiști cu cineva complet stăin, dar compatibil, cu care vor trebui să se căsătorească. Cei care vor intra în acest show vor fi supuși mai multor teste: teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN.

„Căsătoriți pe nevăzute“, una dintre emisiunile noi care se vor afla în grila de programe a postului, are o dată oficială deja, și anume marți, 7 septembrie, de la ora 21:30. Aventura se anunță a fi una pe cinste, cu atât mai mult cu cât perechile se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului Stării Civile. După nuntă, cei doi vor pleca în luna de miere pentru a se cunoaște și a se bucura unul de celălalt, dar și de a decide dacă sunt făcuți unul pentru altul sau se despart.

Citește și: Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show și unde o mai poți vedea

Cum va fi formatul și cine sunt jurații show-ului

„Married at first sight“ este un format de televiziune unic, în care oamenii își pot găsi perechea. Noul format va duela, probabil, cu alte show-uri matrimoniale disponibile pe celelalte posturi TV, printre care „Mireasa“, de la Antena 1, și „Puterea Dragostei“, emisiune difuzată de Kanal D.

Emisiunea le oferă șansa participanților să își găsească perechea, după ce au încercat absolut tot în trecut, însă fără succes. Acum, aceștia experimentează o nouă metodă, beneficiind de ajutorul unor specialiști. Și dacă tot am adus vorba despre ei, vă spunem și că cei patru jurați ai emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute“ sunt: Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani sunt.

Pe baza unor testări științifice, experții îi vor „potrivi“ pe participanți cu persoane complet străine, dar compatibile, după cum am mai menționat.

Potrivit studiilor, 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile de cuplu, iar dintre aceștia, 70% au spus că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă.

În acest dating show, concurenții vor experimenta dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe știință, timp în care telespectatorii primesc informații care le-ar putea îmbunătăți relațiile personale.