Home » Știri » Concert la Arenele Romane pentru restaurarea casei George Enescu

Concert la Arenele Romane pentru restaurarea casei George Enescu

George Stanciu / 06.10.2016, 16:35
Concert la Arenele Romane pentru restaurarea casei George Enescu

Trupele Conexiuni și Celelalte Cuvinte vor susține pe 4 noiembrie un concert la Arenele Romane, pentru a sprijini Campania Națională Oamenii Timpului, ce are ca scop recunoașterea şi promovarea personalităților românești de prestigiu, dar şi proiectele acestora. O parte dintre fondurile ce se strâng vor fi donate către proiectul de restaurare a casei memoriale ”George Enescu” de la Mihăileni.

Evenimentului va fi completat de alte două trupe despre care organizatorii afirmă că vor fi anunțate cât mai curând.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Eventim.ro şi Iabilet.ro, iar costul acestora este de 50 de lei.

Fondurile ce se vor strânge în cadrul evenimentului vor fi direcționate pentru fondul de premii din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, dar și pentru restaurarea casei memoriale ”George Enescu”.

Astfel, trupa Celelalte Cuvinte va sărbători și aniversarea de 35 de ani de la înființare, fiind una dintre cele mai longevive trupe din România, ce a avut aceeași componență încă de când luat ființă.

“Ne bucurăm că acest concert coincide cu împlinirea vârstei de 35 de ani a trupei şi că ne putem implica în misiunea Campaniei Oamenii Timpului. De asemenea, cred că restaurarea casei lui George Enescu este importantă, având în vedere amprenta pe care muzica sa a lăsat-o asupra culturii româneşti şi internaţionale. Încă de la început am sprijinit proiectele culturale cu adevărat valoroase şi e o bucurie pentru noi că, după 35 de activitate, putem continua pe acest drum”, a afirmat Călin Pop, solistul trupei Celelalte Cuvinte.

La 11 ani de la ultima apariție live a trupei, membrii formației Conexiuni se reunesc în componența originală din anii ’90:  Florian Stoica – voce, Victor Solomon la chitară, Gabi Isac la bas și Victor Lenghel la tobe.

Concertul de la Arenele Romane este o premieră pentru Capitală, având în vedere că trupa a susținut, după reunire, doar două concerte – unul la concertul inaugural Rock FM Brașov și altul la festivalul Sibiul de Odinioară.

”Pe 4 noiembrie, vom stabili la Arenele Romane puncte de conexiune cu limbajul celorlalte cuvinte, în cadrul unui eveniment deosebit. Conexiunile continuă. Un nou album se afla în lucru, iar în următoarea perioadă trupa va ieşi la rampă cu piese si videoclipuri noi”, transmit membrii Conexiuni, conform news.ro.

Sursă imagine: www.metalhead.ro