Home » Știri » Cum poți să ai o siluetă ca a Ancăi Serea. Poți să arăți așa chiar și după șase nașteri!

Cum poți să ai o siluetă ca a Ancăi Serea. Poți să arăți așa chiar și după șase nașteri!

Bucur Ioana / 05.10.2020, 15:11

Are o siluetă de invidiat, chiar și după șase nașteri! Anca Serea a dezvăluit secretul unui corp de invidiat și nu este deloc greu de urmat. Care sunt principiile după care se ghidează vedeta pentru o viață sănătoasă fără restricții alimentare draconice?

Cum poți să ai o siluetă ca a Ancăi Serea. Secretul unui cor perfect, chiar și după șase nașteri

Anca Serea este mereu o apariție impecabilă. Vedeta, care este mama a șase copii minunați, a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat. Nu, nu implică diete stricte sau înfometare! Așa cum se întâmplă în cazul multor mămici, meniul ei zilnic este strâns legat de dorințele culinare ale celor mici, inclusiv la capitol dulciuri. Anca Serea a vorbit, într-un interviu acordat Click!, despre trucurile pe care le folosește pentru a arăta atât de bine, chiar și după șase nașteri.

„Eu ţin foarte mult cont şi de părerile copiilor şi de gusturile lor culinare pentru că nu poţi să-i obligi să mănânce ceva din ce nu şi-ar dori”, a zis ea. „Cred că este foarte important să păstrez echilibul între ce îşi doresc ei şi ce este sănătos cu adevărat. Nu sunt genul acela de mamă care îi obligă să mănânce ceva, pentru că şi eu am trecut prin astfel de perioade când eram mică, cred că am trecut cu toţii, când mama sau bunica ne obliga să mâncăm ceva dar nu o făceam cu drag.”

Cum poți să ai o siluetă ca a Ancăi Serea. Poți să arăți așa chiar și după șase nașteri!
Cum poți să ai o siluetă ca a Ancăi Serea. Poți să arăți așa chiar și după șase nașteri!

Care este, pentru Anca Serea, cheia unei diete sănătoase

Anca Serea a dezvăluit că nu este adepta dietelo stricte. Din punctul de vedere al vedeti, cheia unei diete sănătoase sunt echilibrul și lipsa exceselor:

 „Nu ascund faptul că din când în când mai merg şi la fast-food. Îi duc eu pentru că mi s-ar părea o nedreptate ca să îşi dorească să mănânce ceva sau să îi vadă pe celilaţi că mănâncă şi ei nu au voie, dar încerc să nu fac din asta un obicei. Le explic ce se întâmplă acolo, că sunt mâncăruri controlate, ca nu sunt neapărat nocive dar nu este sănătos să mâncăm numai de acolo. Eu sunt mare consumatoare de fructe şi legume, în general. Îmi plac foarte mult, nu fac vreun efort să le mănânc”.

Mai mult, când iese cu familia la cumpărături, coșul lor nu este umplu doar cu fructe și legume. Mămica mai strecoară și câte „un ou de ciocolată sau o acadea”.

„Încercăm să punem în coş şi o conopidă şi o varză şi un brocoli dar mai punem şi un ou de ciocolată sau o acadea, nu sunt dusă la extrem cu alimentaţia pentru că suntem şi mulţi şi gusturile sunt atât de diferite şi oricum vreau ca abordarea asupra vieţii pe care o am cu ei să fie una firească, normală, nu din cărţi. Pe mine mă ajută, atât pentru relaxarea mea ca mamă, cât şi pentru fericirea lor de copii.”

Ce reguli nu încalcă niciodată Anca Serea când vine vorba de alimentație

Cu toate astea, există și câteva reguli de la vedeta nu se abate: „Desigur că dacă am putea să mâncăm doar cartofi prăjiţi cu brânză, pizza sau grătare, am face-o. Încerc să le asigur nutrienţii de care au nevoie într-o zi. Le dau lactate, le prefer pe cele de capră, de exemplu, pastele integrale, pâinea o gătim în casă. Evităm zahărul. Încercăm să îndulcim cu sirop de agave sau alt fel de indulcitor, carne de curcan. Sunt câteva chestii pe care le păstrez şi nu mă îndepărtez de la ele foarte mult. Dar încerc să păstrez o balanţă”.