Home » Știri » Dacian Cioloș va lansa un ONG care va oferi sprijin opoziției

Dacian Cioloș va lansa un ONG care va oferi sprijin opoziției

Sebastian Rotaru / 05.01.2017, 15:23
Dacian Cioloș va lansa un ONG care va oferi sprijin opoziției

Dacian Cioloș le-a mulțumit, astăzi, în Parlament, parlamentarilor USR pentru sprijin și a anunțat că va lansa un ONG care va ajuta opoziția.

ONG-ul are rolul de a pune la dispoziția USR și altor partide din opoziție, materiale și oameni care pot ajuta la formarea unei munci de opoziție și politică, în general foști miniștri și oameni de la Cancelarie care cunosc subiectele și instituțiile, potrivit HotNews.ro.

Dacian Ciolș le-a mai spus USR-iștilor că va lansa un ONG, nu un partid, deoarece nu vrea diverseze li mai mult politica de dreapta.

Din ONG vor face parte Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, Dragos Tudorache, fostul ministru de Interne și Dragos Pîslaru, fostul ministru al Muncii, au declarat surse politice.

„O să le propun PNL si USR, dacă va exista interes din partea lor”, a precizat Dacian Ciolos, după intalnirea cu parlamentarii USR.

„A face politica nu înseamnă doar a fi prezent la guvernare sau în Parlament. Cred că trebuie să aducem acțiunea publică cât mai aproape de oameni. După cum vedeți, oamenii, când aud de politicieni, se gândesc la corupție, interese…”, spune Dacian Cioloș

„Nu, nu asta e intenția (ca asociatia sa se transforme intr-un partid politic – n.red.) Nu cred că asta e soluția, avem destule partide”, a adăugat Cioloș.

El a mai precizat că „Am avut o discuție cu doamnna Raluca Turcan ți am convenit ca în perioada următoare dânsa ăa discute cu membrii partidului. Vă amintesc că platforma România 100 a fost susținuta de cele doua partide în campanie (PNL si USR – n.red.)”, a conchis Dacian Cioloș.