Home » Știri » De ce boală suferă Charlene de Monaco. Tatăl Prințesei a rupt tăcerea

De ce boală suferă Charlene de Monaco. Tatăl Prințesei a rupt tăcerea

Alexandru Cazacu / 10.12.2021, 12:33
De ce boală suferă Charlene de Monaco. Tatăl Prințesei a rupt tăcerea

În ultima vreme s-a tot vorbit despre problemele de sănătate ale prințesei Charlene de Monaco. Se știe că ea a fost nevoită să petreacă câteva luni în Africa de Sud (țara sa natală), din cauza unor afecțiuni. Află în rândurile de mai jos, de ce boală suferă Charlene de Monaco. Ce spune tatăl prințesei despre boala fiicei sale.

De ce boală suferă Charlene de Monaco

În ultima perioadă, prințesa Charlene de Monaco a slăbit extrem de mult, după ce a fost supusă la mai multe intervenții chirurgicale complicate. Potrivit Prințului Albert, soția sa primește tratament într-o unitate „din afara Monaco”. Se pare că ea suferă acum de „epuizare fizică și psihică”, după ce a petrecut aproximativ zece luni în Africa de Sud, unde a contractat o infecție a sinusurilor.

Mike Wittstock, tatăl prințesei susține că nu și-a putut vedea fiica în perioadă respectivă, pentru că era vulnerabilă, după intervențiile medicale, fiindu-i teamă de complicațiile care ar putea apărea din cauza pandemiei. „Nu am vrut să o pun în pericol, pentru că a avut atât de multe intervenții medicale, era foarte vulnerabilă”, a spus Wittstock, potrivit Daily Mail.

Totodată, el a precizat că are o relație foarte bună cu Charlene și că vorbește în mod constant cu toți copii săi. În ciuda acestor lucruri, Mike Wittstock este încrezător că prințesa de Monaco își va reveni și va fi mai puternică ca niciodată.

Ce s-a întâmplat la întoarcerea prințesei din Africa de Sud

După perioada petrecută în Africa de Sud, în noiembrie Charlene s-a întors în Monaco, la soțul și la copiii săi. Se pare că doar la câteva zile de la întoarcere, prințesa a suferit o altă cădere, fiind internată într-o clinică. După cum am menționat anterior, ea a fost internată într-o clinică din afara Monaco și suferă de „epuizare fizică și emoțională”, a spus Prințul Albert pentru cei de la PEOPLE.

Boală de care suferă prințesa Charlene de Monaco
Boală de care suferă prințesa Charlene de Monaco

În ceea ce privește recuperarea lui Charlene, ea va avea nevoie de îngrijiri medicale pentru cel puțin câteva săptămâni, spune soțul prințesei, respingând zvonurile apărute în ultima perioadă, potrivit cărora, cei doi ar avea probleme în căsnicie. Conform spuselor prințului, starea lui Charlene este rezultatul unor „factori de natură privată”, ea fiind epuizată atât fizic, cât și emoțional.

„Probabil că va trebui să o spun de mai multe ori, însă acest lucru nu are nimic de-a face cu relația noastră. Vreau fie foarte clar. Nu există probleme în relația noastră, nu în cea dintre soț și soție. Acestea sunt de altă natură.”, a explicat Albert.

Încă de la începutul primăverii, prințesa Chrelene de Monaco a fost nevoită să rămână în Africa de Sud

Prințesa a fost nevoită să rămână în Africa de Sud încă de la începutul lunii mai, din cauza unei infecții ale sinusurilor, care a necesitat mai multe intervenții medicale. Toate acestea au dus la pierderea în greutate și a făcut-o vulnerabilă și la alte posibile afecțiuni.

”Au existat consecințe ale diferitelor intervenții chirurgicale și ale procedurilor pe care le-a suferit în ultimele luni”, spune prințul, potrivit libertateapentrufemei.ro.