Home » Știri » Donald Trump despre Hillary Clinton: Este un exemplu „groaznic” pentru copii

Donald Trump despre Hillary Clinton: Este un exemplu „groaznic” pentru copii

Octavian Palade / 01.11.2016, 09:55
Donald Trump despre Hillary Clinton: Este un exemplu „groaznic” pentru copii

Donald Trump despre Hillary Clinton: acţiunile sale sunt un exemplu negativ pentru copiii americani, inclusiv pentru mezinul în vârstă de 10 ani al familiei Trump.

Donald Trump afirmă despre Hillary Clinton că, prin faptele sale, dă un exemplu „groaznic” copiilor americani, printre care se numără şi mezinul în vârstă de zece ani al familiei Trump.

Candidatul republican a mai acuzat-o pe candidata democrată că ar fi primit întrebările în avans înainte de una dintre dezbaterile din primarele democrate, transmite CNN, potrivit news.ro.

”Am un fiu pe nume Barron. Vreau să vă spun că ea este un exemplu groaznic pentru fiul meu şi pentru copiii acestei naţiuni”, a susținut Donal Trump la un eveniment de campanie desfășurat în statul Michigan.

Recent au apărut informaţii în e-mailurile făcute publice de WikiLeaks că Hillary Clinton ar fi primit în prealabil mai multe întrebări de la dezbaterea prezidenţiabililor democraţi din primare de la fosta jurnalistă Donna Brazile.

Atacul lansat de Donal Trump răstoarnă un argument de bază al campaniei democrate, potrivit căruia Donald Trump, dacă ar ajunge președintele SUA, ar fi un exemplu negativ pentru copiii din Statele Unite.

Hillary Clinton a comandat o reclamă electorală intitulată ”Modele” și în care mai mulţi copii americani urmăresc cele mai controversate momente ale miliardarului. În respectiva reclamă, candidatul republican poate fi văzut glorificând violenţa împotriva protestatarilor şi luând în batjocură un reporter invalid.

Cu toate că Donald Trump este deseori însoţit de copiii săi la evenimentele prilejuite de campanie, fiul său a fost ţinut departe de atenţia publică.

Donald Trump a mai atenționat că investigaţia FBI privind serverul privat de e-mail utilizat de Hillary Clinton ar putea să ducă la trimiterea în judecată a unui preşedinte, în cazul în care aceasta va câştiga bătălia pentru Casa Albă.

Directorul FBI, James Comey, a anunţat redeschiderea anchetei cu privire la e-mailurile democratei, după descoperirea unor materiale pe dispozitivele electronice ale colaboratoarei sale apropiate, Huma Abedin. Agenţii FBI au descoperit e-mailurile în timpul unei investigaţii care-l vizează pe soţul colaboratoarei democrate, Anthony Weiner, suspectat că a trimis mesaje explicit sexuale unei adolescente de 15 ani.

”Dacă Hillary este aleasă, atunci aceasta va fi sub o îndelungată anchetă penală, care va fi urmată de procesul unui preşedinte în funcţie. Hei, tocmai de asta aveam nevoie. De asta aveam nevoie acum. Ea va avea mai multe probleme decât să vă aducă înapoi locurile de muncă”, a declarat Trump.

În schimb, democrata a declarat luni după-amiază că salută redeschiderea anchetei Biroului Federal de Investigaţii (FBI) privind serverul privat de e-mail utilizat în timpul mandatului de secretar de stat, însă susţine că nu există dovezi pentru formularea unor acuzaţii penale.

”Nu există niciun caz aici”, a precizat democrata la un eveniment de campanie de la Universitatea Kent.

Hillary Clinton a susţinut că are încredere că agenţii federali vor ajunge la concluzia prezentată după finalizarea primei anchete privind serverul privat de e-mail.