Home » Știri » Electric Castle 2021. Ce au decis organizatorii. Când are loc festivalul de muzică

Electric Castle 2021. Ce au decis organizatorii. Când are loc festivalul de muzică

Alexandru Cazacu / 17.05.2021, 15:05
Electric Castle 2021. Ce au decis organizatorii. Când are loc festivalul de muzică

Electric Castle 2021. Atât românii, cât și mulți oameni din toate colțurile lumii, așteaptă cu nerăbdare marele eveniment din România. Ce se întâmplă cu ediția a 8-a a festivalului de muzică în această vară și ce spun organizatorii festivalului.

Electric Castle 2021. Ce au decis organizatorii

Veștile nu sunt tocmai bune pentru iubitorii festivalului de muzică Electric Castle. Potrivit organizatorilor, marea petrecere nu se va desfășura nici anul acesta. Decizia a fost luată date fiind măsurile impuse de autorități cu privire la limitarea numărului de spectatori la evenimentele culturale din vara 2021.

”Avem vești triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta. În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.

E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”, se arată pe pagina de Facebook a Electric Castle.

Electric Castle se amână pentru anul viitor

Potrivit organizatorilor, ediția cu numărul 8 a festivalului se amână pentru 13-17 iulie 2022. Cu toate acestea, toate biletele care au fost achiziționate pentru ediția din această vară vor rămâne valabile pentru anul viitor, detalii și opțiuni urmează să fie comunicate în zilele următoare. De asemenea, cei care vor să renunțe la bilete pot beneficia de restituirea integrală a prețului plătit pentru acestea.

”Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor. Vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Revenim cu mai multe detalii în curând. Acum că e oficial, parcă e și mai trist. Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.

De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”, susțin organizatorii.

Ce au decis organizatorii Elecctric Castle 2021. Când are loc festivalul de muzică
Ce au decis organizatorii Elecctric Castle 2021. Când are loc festivalul de muzică

Totodată, cei care se ocupă de celebrul festival de muzică speră ca discuțiile cu privire la măsurile pentru evenimentele culturale să fie reluate în cel mai scurt timp, pentru ca acestea să fie pe deplin clarificate.

Electric Castle va avea loc în 2022

În ciuda faptului că data mega-festivalului a fost schimbată, organizatorii au reconfirmat headlinerii pentru anul viitor. Mai exact, este vorba despre Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones. Cei din urmă au promis fanilor care așteptau festivalul că se vor depune eforturi pentru ca line-up-ul să fie cel mai bun, ca întotdeauna.

”Totuși, am reușit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones și vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up. În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă”, mai spun organizatorii.