Home » Știri » eMAG Black Friday: toate informațiile disponibile până acum

eMAG Black Friday: toate informațiile disponibile până acum

George Stanciu / 16.11.2016, 16:29
eMAG Black Friday: toate informațiile disponibile până acum

Black Friday la eMAG este unul dintre cele mai așteptate momente ale comerțului online din România. Black Friday 2016 este ocazia ideală pentru a cumpăra un televizor nou, pentru a-ți face upgrade la telefon sau pentru pentru a-ți moderniza bucătăria cu electrocasnice de top la prețuri reduse. 

Informațiile de mai jos sunt toate pe care le avem până în acest moment despre evenimentul eMAG Black Friday, ce se anunță cel puțin la fel de spectaculos ca în anii trecuți.

Când e eMAG Black Friday 2016

Black Friday la eMAG ia startul în dimineața zilei de vineri, 18 noiembrie. Evenimentul are loc doar în această zi, iar compania se ține de cuvânt și nu adoptă modelul reducerilor întinse pe săptămâni întregi, cum se întâmplă la Flanco sau Altex, de Black Friday. Astfel, eMAG respectă tradiția pe care a introdus-o acum 6 ani, la noi în țară.

Ora la care începe Black Friday 2016 la eMAG rămâne o necunoscută, în materie de cifre absolute. Asta se întâmplă deoarece retailerul preferă să aibă o oră cât decât surpriză, pentru a evita problemele apărute în cazul serverelor din cauza zecilor de mii de accesări simultane.

Suntem totuși extrem de siguri că Black Friday la eMAG nu va începe la miezul nopții, așa cum se va întâmpla la magazine precum PC Garage sau CEL.ro. Suntem de părere că reducerile la eMAG vor fi disponibile undeva la ora 8:00, având în calcul experiențele din anii trecuți. Până atunci, site-ul va fi închis și va afișa o pagină specială, cu un mesaj dedicat zilei de reduceri.

Produse reduse la eMAG de Black Friday

Chiar dacă eMAG nu a făcut public un catalog al reducerilor, e posibil să aflăm câteva dintre ofertele pe care le va avea pe site. De obicei, în ziua de joi dinainte de reduceri, eMAG face publice o câteva oferte.

Stocurile, însă, sunt relativ cunoscute, iar cifrele arată astfel oferta de Black Friday 2016 la eMAG pregătește peste 20.000 de laptopuri, 100.000 de electrocasnice mici, 40.000 de televizoare, 17.000 de frigidere, 50.000 de smartphone-uri, peste 1.500 de produse Smart Home, dar și nenumărate produse de îngrijire personală. Stocurile sunt extrem de relevante, deoarece 2016 va fi primul an în care vom ști, în timp real, câte produse din fiecare mai sunt disponibile la eMAG.

Surprizele de la eMAG de Black Friday

Ca de obicei, vor exista și produse noi în oferta de Black Friday la eMAG. După mașini și lingouri de aur, anul acesta este al voucherelor pentru energie electrică. În 2016, grație unei colaborări E.On Energie România. eMAG vinde de Black Friday printre altele, o mie de pachete de furnizare de energie electrică cu costuri 0 la factură în primele șase luni.

Abonamentele se numesc E.ON Lite, sunt oferite consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică se încheie pe o perioada un an, existând posibilitatea de prelungire. Mai multe informații găsești aici.

Black Friday la eMAG – Cele mai bune sfaturi

Când vine vorba de reducerile de la eMAG de Black Friday, există riscul să ai parte și de niște dureri de cap, dacă nu te pregătești dinainte. Fă-ți o listă cu produsele care te interesează și pune-le în wishlist-ul contului tău. Încearcă să nu cumperi toate nimicurile; chiar dacă există reduceri la aproape orice produs de pe site, dacă nu ai nevoie de unul anume cu adevărat, nu îl cumpăra doar ca să încerci să îl vinzi mai târziu la un preț mai bun, deoarece zeci sau sute de alți cumpărători vor face același lucru.

La eMAG, Black Friday vine cu aproximativ o lună înainte de Crăciun, astfel că ai putea să te gândești și la cei dragi și să le pregătești cadouri. Un ultim sfat important este să produsele vechi sau cele care nu au oricum un preț foarte mare. Astfel de produse se vor ieftini oricum în viitorul foarte apropiat, iar tu vei fi mai câștigat dacă achiziționezi un produs nou, cu o reducere consistentă.