Home » Știri » Incendiul din centrul Capitalei a fost stins, două persoane au ajuns la spital

Incendiul din centrul Capitalei a fost stins, două persoane au ajuns la spital

George Stanciu / 07.12.2016, 14:47
Incendiul din centrul Capitalei a fost stins, două persoane au ajuns la spital

Incendiul izbucnit miercuri dimineaţă la o clădire din centrul Capitalei a fost stins, în urma unei intervenții desfășurate de-a lungul a mai multe ore. La fața locului a rămas, pentru supraveghere, o autospecială de stingere, transmit reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a primi îngrijiri medicale.

„Ora 12.55. Incendiul din Strada Beldiceanu este lichidat, a rămas o autospecială de stingere în supraveghere”, a transmis, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Un incendiu puternic s-a iscat, miercuri dimineaţă, la o clădire din centrul Bucureștiului, iar în urma acestuia, două persoane au ajuns la spital, acestea având nevoie de îngrijiri medicale, arată news.ro.

Incendiul a izbucnit la mansarda unei case de pe Strada Nicolae Beldiceanu, nr. 4. La faţa locului au ajuns opt autospeciale de stingere ce au acționat împotriva incendiului, însoțite de autoscări, un echipaj de descarcerare şi patru ambulanţe SMURD, au afirmat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bucureşti-Ilfov.

Ei au mai transmis că trei persoane au reușit să iasă din imobil până ce au ajuns pompierii. Două persoane au primit îngrijiri pe loc de la echipajele SMURD, înainte de a fi transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Conform ISU, este vorba despre un bărbat cu arsuri minore la nivelul feţei şi de o femeiece a suferit un atac de panică.

Accesul în zona incendiului a fost îngreunat de strada îngustă şi de maşinile parcate, au mai arătat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.