Home » Știri » Mesaje și felicitări sincere de La Mulți Ani de Ziua Copilului, sărbătorită pe 1 Iunie

Mesaje și felicitări sincere de La Mulți Ani de Ziua Copilului, sărbătorită pe 1 Iunie

Violeta Badea / 01.06.2021, 10:02

Mesaje și felicitări sincere de La Mulți Ani de Ziua Copilului, sărbătorită pe 1 Iunie. An de an, pe data de 1 iunie se sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, prilej de a le transmite celor mici cele mai frumoase aprecieri. În acest material vă propunem o listă de mesaje și felicitări originale pe care le puteți transmite micuților. Sigur le veți aduce zâmbetul pe buze!

Mesaje și felicitări sincere de La Mulți Ani de Ziua Copilului

1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, este data la care îi celebrăm pe cei mici, dar și cei mari își amintesc cu bucurie de momentele plăcute ale copilăriei. Este ziua în care încercăm să le aducem un zâmbet pe buze copiilor și să conștientizăm că aceștia merită toată atenţia noastră în fiecare zi. Timpul petrecut cu copilul este cel mai frumos dar pe care-l poţi oferi. Pentru această zi deosebită v-am pregătit o listă cu cele mai sincere mesaje și felicitări de La Mulți Ani de Ziua Copilului.

Felicitare 1 iunie - 1
Felicitare 1 iunie 

– Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Un zâmbet curat reprezintă cea mai profundă bucurie, iar în jur totul e plin de lumină și armonie. Să vă bucuraţi de aceste clipe minunate, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie!

– La mulți ani celui mai frumos copil! În această zi importantă îți vom oferi multe daruri! Fie că ziua ta să fie ca în povești, să te bucuri de fiecare moment și să trăiești clipe de neuitat. La mulți ani sănătoși și fericiți!

– La mulți ani fericiți, dragi copii! Toate visele să devină realitate și să ne aduceți numai bucurii! De asemenea, la mulți ani și tuturor părinților, deoarece are grijă de voi și vă sprijină în tot ceea ce faceți! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi și să profitați de aceste momente minunate!

– La mulţi ani, dragul nostru! Ziua în care ai intrat în viaţa noastră a fost cea mai frumoasă! Te iubim, te îmbrățișăm cu mult drag și ești cel mai important pentru noi! Toate visele să devină realitate!

– 1 iunie fericit! Nu uitați, copiii sunt cea mai mare minune din viața părinților! Copilăria reprezintă un zâmbet, un vis, o bucurie și un gând etern rătăcitor. Bucurați-vă de această perioadă minunată și unică din viața voastră!

– La mulți ani pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiul care mi-a adus numeroase bucurii, pentru fiecare zâmbet, emoție și fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

La mulți ani, copii frumoși! De ziua voastră să aveți parte de multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie plină de clipe frumoase!

– Zâmbește mereu, bucură-te și joacă-te. Lumea toată e a ta, deschide-ți și tu sufletul pentru ea! Fii bun și nu răni pe nimeni, fii întotdeauna puternic și îndrăzneț. La mulți ani plini de fericire!

– La mulți ani, copil minunat! Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. Fii mereu bun și viața te va răsplăti!