Home » Știri » Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, semnează pentru USR

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, semnează pentru USR

George Stanciu / 10.10.2016, 15:31
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, semnează pentru USR

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății, și-a dat semnătura pentru ca USR să poată candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Acțiunea apare în cadrul unui clip postat pe Facebook de Nicuşor Dan, iar ministrul spune că gestul reprezintă schimbarea României, ce se produce deja și ce trebuie să aducă și schimbarea clasei politice.

În clipul distribuit de Nicuşor Dan pe Facebook, Vlad Voiculescu, actualul ministru al sănătății dar și Valeriu Nicolae, fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, își pun semnăturile pe listele USR, pentru ca noua formațiune politică să aibă posibilitatea de a candida la parlamentare. Voiculescu este întrebat în clip de ce semnează pentru USR, iar răspunsul este ferm: „Pentru că România se schimbă şi clasa politică trebuie să se schimbă de asemenea. De-aia”.

Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvaţi Româna (USR), a afirmat, pe 20 septembrie, că va anunţa numele membrilor de partid ce candidează pe listele pentru parlamentare în ultimele zile de depunere a listelor şi că încă se gândește dacă să renunțe la mandatul actual de consilier general al Capitalei în cadrul CGMB, în favoarea unui eventual mandat în cadrul Parlamentului. Dan spune şi că USR poartă discuții „cinci, şase” membri ai actualului cabinet cu privire la o eventuală candidatură a miniștrilor pe listele Uniunii.

”Am nominalizat trei persoane care se încadrează în tipul de oameni pe care îi aşteptăm la USR şi care se potrivesc cu ce aşteptăm noi la USR. I-am nominalizat pe domnul Ghinea, pe domnul Voiculescu şi pe Dacian Cioloş însuşi. Menţin asta. Cu cine vorbim, evident, n-o să vă spun. Pentru că nu e corect faţă de cei cu care vorbim”, a transmis Nicuşor Dan, în cadrul unei conferințe de presă.

Sursă imagine: www.ampress.ro