Home » Știri » Ministrul Transporturilor nu vrea să fie parlamentar

Ministrul Transporturilor nu vrea să fie parlamentar

Ionel Palade / 24.10.2016, 11:33
Ministrul Transporturilor nu vrea să fie parlamentar

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a afirmat că nu dorește să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, a afirmat, într-un interviu pentru Digi 24, că nu dorește să candideze la alegerile din 11 decembrie, el declarând că este focalizat pe terminarea mandatului de ministru, potrivit news.ro.

”Nu intenţionez să candidez. Acum chiar sunt foarte focalizat pe terminarea acestui mandat, mai ales în această perioadă sunt foarte multe proiecte pe care vreau să le finalizez şi nu mă gândesc dincolo de asta, în acest moment”, a spus Sorin Buşe.

Ministrul a mai spus că deocamdată nu a luat în calcul continuarea proiectelor actuale în viitorul guvern.

”Mă focalizez pe ce am de făcut acum, vreau chiar să las ceva în spate, să rămână ceva, o urmă, că am trecut prin acest minister, chiar dacă numai pentru cinci-şase luni. Vreau să fac ceva concret care să rămână în urmă”, a precizat ministrul Transporturilor.

PNL i-a făcut lui Sorin Bușe propunerea de a deschide lista de candidaţi, la Bihor, pentru Camera Deputaţilor.

Acum o lună, Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi Româna, anunţa că poartă discuţii cu “cinci, şase” membri ai Executivului în ceea ce priveşte posibila candidatură a acestora din partea USR.

Ca răspuns, Dacian Cioloş afirma că i-a întrebat pe miniştri despre o eventuală candidatură, aceştia urmând să anunţe, la rândul lor, hotărârea pe care au luat-o – candidatura sau părăsirea Guvernului.

Până acum, niciun ministru tehnocrat nu și-a anunțat intenția clară de a se afla pe vreo listă de partid pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Sursa foto: capital.ro