Home » Știri » Nicușor Dan susține ideea lui Cioloș la Guvern, după alegeri

Nicușor Dan susține ideea lui Cioloș la Guvern, după alegeri

George Stanciu / 05.10.2016, 14:50
Nicușor Dan susține ideea lui Cioloș la Guvern, după alegeri

Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvați România, a transmis miercuri că, actualul premier Dacian Cioloș ar trebui să facă publice proiectele pe care le are în vedere pentru viitorii ani, iar partidele să-și declare susținerea pentru acestea în cadrul campaniei electorale. Dar să susțină și ideea lui Cioloș ca premier după parlamentare.

”Eu cred că domnul Cioloş are o importantă încredere populară pe care o vedem în sondaje, inclusiv sondajul pe care l-am prezentat noi duminică. Cred că mulţi români au văzut în dumnealui o speranţă de schimbare şi prin asta mulţi români aşteaptă ca dumnealui să continue în fruntea Guvernului. Şi atunci cred că mersul logic al lucrurilor este ca domnul Cioloş să vină cu proiectele dumnealui de continuare şi anumite partide care au aceeaşi idee de dezvoltare a României în continuare să-l susţină declarativ în campania electorală pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru după alegeri”, a afirmat Nicuşor Dan, în timpul unei conferințe de presă susținute miercuri.

Nicușor Dan a fost întrebat și despre membri actuali din Guvern ce ar putea să candideze la alegeri pe listele USR și a răspuns că în data de 20 octombrie, această listă va fi oferită publicului, susține news.ro.

”Domnul Dragoş Pâslaru este interesat să vină la noi şi este într-un dubiu dacă poate în momentul ăsta să plece din minister. Mai sunt câteva persoane din Guvern, miniştri şi secretari de stat, cu care suntem în dialog şi decizia în ceea ce îi priveşte şi listele noastre de candidaţi le veţi afla pe 20 octombrie”, a concluzionat Dan.

Sursă imagine: www.evz.ro