Home » Știri » Nokia 3310 este un telefon al naibii de rezistent

Nokia 3310 este un telefon al naibii de rezistent

Sebastian Rotaru / 13.02.2017, 12:12
Nokia 3310 este un telefon al naibii de rezistent

Nokia 3310 a fost o legendă a telefoanelor mobile și este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai rezistente telefoane făcute vreodată.

Dave Mitchell este un bărbat de 49 de ani, foarte devotat telefonului său Nokia 3310, iar presa britanică l-a numit ca fiind deținătorul „celui mai vechi telefon mobil din Marea Britanie”. Modelul este un Nokia 3310, vechi de 17 ani, care este perfect funcțional și în prezent, scrie gizmodo.com.

Telefonul a fost de încredere, compact și perfect funcțional. Este un ticălos de telefon care nu se dă dus și chiar este ținta unor glume savuroase pe Internet.

sursa foto: www.gizmodo.com

Mitchell a spus că telefonul său a fost spălat, i-a fost alături într-un tur prin deșertul din Irak, iar de tot ceea ce are nevoie este o simplă încăracare, o dată pe sătpămână.

„A trecut prin multe alături de mine. L-am scăpat de nenumărate ori, pe podea, în sosul curry și a fost chiar în mașina de spălat. De fiecare dată l-am curățat, l-am uscat și a funcționat din nou. Parcă este făcut din kriptonită – este indistructibil. Are câteva zgărieturi primite de-a lungul anilor, dar este perfect funcțional. Am o cameră dacă vreau să fac poze, dar nu-mi fac selfie-uri”, a spus Mitchell pentru The Sun.

Acesta a spus că nu are nevoie de un smartphone, deoarece îi place să folosească Internetul pe calculator și nu vrea să aibă parte de toate capcanele mentale cu care vine un smartphone.

„Am primit un telefon cu Internet de la fiul meu, dar pur și simplu nu l-am vrut. Nevoile mele sunt de bază, iar telefonul are un calculator și un joc numit Snake 2, dacă ma plictisesc”, a adăugat acesta.

Nu există vreo dovadă clară că acel Nokia 3310 al lui Mitchell este cel mai vechi telefon din Marea Britanie. Ținând cont că modelul s-a vândut în 126 de milioane de exemplare, există șanse mari ca cineva să mai folosească și astăi acest telefon.

Tags: