Home » Știri » Raluca Prună: de la 1 ianuarie îmi reiau munca la Bruxelles; nu am ce recomandări să îi fac succesorului meu

Raluca Prună: de la 1 ianuarie îmi reiau munca la Bruxelles; nu am ce recomandări să îi fac succesorului meu

Sebastian Rotaru / 05.01.2017, 10:56
Raluca Prună: de la 1 ianuarie îmi reiau munca la Bruxelles; nu am ce recomandări să îi fac succesorului meu

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, a declarat joi că, de la 1 februarie, se va întoarce la Bruxelles. Ea a mai spus că nu își permite să facă recomandări succesorului său la conducerea Ministerului Justiției.

Raluca Prună, ministru al Justiției în Guvernul Cioloș, a declarat că succesorul său, Florin Iordache este un om politic și este ”mult mai în măsură” decât ea să știe ce are de făcut, motiv pentru care ea nu îi face recomandări, informează Agerpres.

„Mă întorc la Bruxelles, de pe 1 februarie îmi reiau slujba la Bruxelles”, a spus Raluca Prună, la intrarea în sediul Ministerului Justiției.

Întrebată dacă are vreo recomandare pentru noul ministru, Raluca Prună a răspuns că acesta știe ce are de făcut.

„Nu îmi permit eu să am recomandări pentru noul ministru care este un om politic și este mult mai în măsură decât mine să știe ce are de făcut. Am o recomandare pentru magistratura română — să nu uite că multă lume își pune speranța în faptul că este o magistratură matură și eu sper că ceea ce s-a construit în cel puțin 12 ani, din 2004, nu se va pierde și că de acum încolo nu vom face decât să consolidăm”, a transmis Raluca Prună.

Prună este avocat în Baroul Bucureşti, coordonator de programe pentru sectorul Justiţie şi Afaceri Interne la Delegaţia Comisiei Europene la Bucureşti și jurist lingvist în cadrul serviciului juridic al Consiliului Uniunii Europene.