Home » Știri » Rușii lansează un reality show unde crimele și violurile vor fi permise

Rușii lansează un reality show unde crimele și violurile vor fi permise

George Stanciu / 16.12.2016, 16:04
Rușii lansează un reality show unde crimele și violurile vor fi permise

Tundra siberiană va găzdui un reality show unic, în care totul va fi permis, chiar dacă este vorba despre fapte ce îi pot trimite pe participanți la închisoare.

Anul 2017 va fi martorul unui reality show rusesc ce va debuta cu un format unic. Game2: Winter este un joc în care 30 de concurenți vor fi nevoiți să supraviețuiască în Siberia, timp de nouă luni, înfruntând diverse pericole, inclusiv temperaturi ce pot coborî până la -40 de grade Celsius. Câștigătorul va primi 1,6 milioane de dolari, iar emisiunea va fi transmisă non-stop, pe internet.

Fiecare participant trebuie să semneze un contract prin care înțelege și acceptă faptul că poate fi grav rănit sau chiar ucis, se arată chiar în reclama noului reality show. Suprafața de joc se întinde pe 9 kilometri pătrați, iar 2000 de camere video vor fi folosite pentru supraveghere. Conform aceleiași reclame, totul este permis: ”luptele, alcoolul, crimele, violurile, fumatul, orice”.

În contract se arată, însă, că cei ce comit crime sau alte nelegiuiri pot fi arestați. Regulamentul arată că, din moment ce jocul are loc pe teritoriul Rusiei, legile statului vor fi aplicate la nevoie, arată theguardian.com.

Concurenții vor fi nevoiți să supraviețuiască într-o regiune unde au șanse să dea peste urși sau lupi. În plus, aceștia vor avea dreptul să poarte cuțite, dar nu se pot folosi de arme de foc. Acest reality show este ideea antreprenorului, Yevgeny Pyatkovsky, ce afirmă că nu le va oferi despăgubiri celor ce sunt răniți pe parcursul jocului.

Nu va exista o echipă de filmare; pe lângă camerele de supraveghere fixe ce vor fi instalate în spațiul de joc, fiecare participant va avea la dispoziție o cameră de filmat. Cei ce vor să se înscrie în această competiție trebuie să fie majori și să nu aibă probleme pshicice.

”Show-ul promite să ajungă la o audiență internațională”, spune Pyatkovsky, adăugând că ”Cinci țări și-au exprimat dorința de a transmite această emisiune”.

Acesta spune că s-au înscris deja 60 de oameni, fiind și un american pe listă.