Home » Știri » Știri externe » De ce a murit Aaron Carter. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani

De ce a murit Aaron Carter. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani

Ileana Mladinoiu / 08.11.2022, 11:34
De ce a murit Aaron Carter. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani

Cântărețul celor de la Backstreet Boys, Nick Carter, a vorbit despre durerea provocată de moartea fratelui său mai mic Aaron Carter. El a fost găsit mort la domiciliul său din California, după un apel la 911 care arăta că un bărbat s-a înecat în cadă, sâmbătă, 5 noiembrie, scriu cei de la TMZ.

De ce a murit Aaron Carter. Mesajul transmis de Nick Carter de la Backstreet Boys

Imediat a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili împrejurările morții cântărețului ce se făcuse cunoscut încă de mic pe postul american de televiziune Nickelodeon, apoi prin fratele său Nick Carter în grupul  Backstreet Boys. Deși intervenise un gen de răceală ascunsă de la moartea surorii lor Leslie, în 2012, cei doi artiști au rămas, evident, foarte apropiați, așa cum amintește Nick Carter în postarea sa.

Duminică, 6 noiembrie, a doua zi după moartea lui Aaron Carter, acesta i-a adus un emoționant omagiu pe Instagram și a publicat mai multe fotografii/amintiri, asigurându-l că are inima frântă.

„Inima mea e frântă. Chiar dacă eu și fratele meu am avut o relație complicată, dragostea mea pentru el nu s-a stins niciodată”.

Cu ce probleme se confrunta Aaron Carter

Și pentru a evoca problemele de dependență ale fratelui său mai mic, a adăugat: „Întotdeauna mi-am păstrat speranța că, într-un fel sau altul, într-o zi va dori să urmeze un drum sănătos și va găsi în sfârșit ajutorul de care avea atât de disperat nevoie”, a scris Nick Carter pe cunoscuta rețea de socializare.

La acest omagiu vine o altă postare: „Uneori vrem să dăm vina pe cineva sau ceva pentru o pierdere. Dar adevărul este că dependența și bolile mintale sunt adevărații băieți răi de aici”, a continuat Nick, care nu crede în omucidere (în ipoteza că aceasta ar fi fost cauza decesului). „Îmi va fi dor de fratele meu mai mult decât va ști oricine vreodată. Te iubesc Chizz. Acum poți avea în sfârșit pacea pe care nu ai reușit să o găsești niciodată aici pe Pământ… Doamne, te rog, ai grijă de frățiorul meu!”.

Dependențe multiple

Aaron Carter a mai avut o soră geamănă, Angel, care este, de asemenea, devastată de moartea fratelui ei. „Pentru geamănul meu… te-am iubit peste măsură. Îmi vei lipsi foarte mult. Drăguțul și amuzantul meu Aaron, am atât de multe amintiri despre tine și despre mine și promit să le prețuiesc. Știu că acum ești în pace. Te voi purta cu mine până în ziua când voi muri și te voi revedea”, a împărtășit ea pe Instagram, odată cu fotografii tandre.

În 2019, Nick și Angel Carter au depus un ordin de restricție împotriva fratelui lor Aaron, în timp ce comportamentul fostului copil vedetă i-a îngrijorat pe toți cei din jurul lui. La acea vreme, ei au spus că sperau că artistul va primi ajutor pentru a scăpa de multiplele sale dependențe.

Ce s-a aflat despre cauza morții

Nimic nu a fost încă confirmat cu privire la cauzele morții lui Aaron Carter. Este adevărat că acesta acceptase în septembrie să se supună unui tratament într-un centru de dezintoxicare, în speranța de a-și recupera custodia fiului său.

Cântărețul în vârstă de 34 de ani devenise tată anul trecut. El și logodnica lui, Melanie Martin, își pierduseră drepturile părintești după incidente de violență domestică și consum de droguri. În cele din urmă, custodia a fost acordată mamei copilului.

 

 

Ileana Mlădinoiu