Home » Life & Style » Cele mai tari 7 trucuri ca să arăți perfect pe Facebook sau Instagram. Funcționează întotdeauna

Cele mai tari 7 trucuri ca să arăți perfect pe Facebook sau Instagram. Funcționează întotdeauna

Voicu Costin / 25.03.2022, 08:13
Cele mai tari 7 trucuri ca să arăți perfect pe Facebook sau Instagram. Funcționează întotdeauna

Rețelele sociale reprezintă locul virtual unde miliarde de oameni postează poze care surprind diferite momente din viața lor. În special doamnele și domnișoarele sunt cele care adoră să își surprindă prietenii și urmăritorii postând chiar și zilnic câte o poză. Fie că sunt în vacanță, fie că este o întrunire cu cei apropiați, internauții vor să arate cât mai bine în poze. Cum poți obținem cele mai frumoase poze? Iată mai jos câteva trucuri esențiale!

Trucuri pentru cele mai reușite poze

Gândește-te la ceva frumos

Nimeni nu își dorește să apară supărat în poze sau să aibă o expresie a feţei nepotrivită. De aceea, este important să încercăm să fim cât mai fericiți în momentul producerii instantaneului. Grimasele feţei trebuie să dispară, ea trebuie să pară cât mai senină și să avem un chip cât mai luminos și zâmbitor.

Ai grijă la postura corpului

Țineți spatele drept atunci când faceți poze. Este importantă postura, când realizați o fotografie. Nimeni nu își dorește să vadă oameni adunați de spate în poze. În plus, în funcție de unghiul din care este făcută fotografia, puteți părea mai înalți. De asemenea, gesturile joacă un rol important și te ajută să transmiți emoții privitorului. Dacă vrei să-ți pui în evidență talia, pune mâinile pe șolduri.

Zâmbește din toată inima!

Cele mai frumoase poze sunt acelea în care zâmbești. Orice persoană este mai frumoasă și mai radiantă atunci când zâmbește. Toți prietenii voștri vor să vadă poze drăguțe pline de bucurie. Așa că nu trebuie să ascunzi zâmbetul niciodată. Nu trebuie să te temi dacă zâmbetul tău nu este perfect!

Îmbracă hainele potrivite

Nu avem cu toții un trup de invidiat, tocmai de aceea este importantă ținută pe care o purtăm. Este indicat să alegem ţinute care ne avantajează, care ne fac să părem mai slabi, dacă avem un surplus de kilograme. Şi nuanţa acestora este importantă. Hainele de culoare închisă vor avantaja o persoană care doreşte să ascundă câteva kilograme în plus. De asemenea, puteți folosi și haine mai nonconformiste, dacă vă considerați o astfel de persoană.

Fii tu însăţi!

Mereu suntem sfătuiți de persoanele din jurul nostru, de influenceri sau de persoane care au trecut prin diferite experiențe ale vieții, să fim noi înșine. Exprimați-vă starea naturală în poze. Nu trebuie să păreți o persoană serioasă, dacă nu vă considerați una. Fiți cum vreți voi să fiți!

Nu te grăbi

Cu siguranță sunt persoane care își fac o multitudine de poze, dar aleg doar una să o posteze. Se pare că și specialiștii fotografi fac la fel, deci am putea urma și noi acest exemplu. Faceţi câte fotografii doriți, iar la final alegeți una potrivită. Sau mai multe. Alegerea vă aparține.

Factorii de mediu potriviți

Dacă alegeți să faceți o poză în afara casei, alegeți un loc lumios, de preferat cu cât mai multă lumină naturală. Căutați locuri care să transmită un mesaj: un loc înverzit într-un parc, o priveliște sau un loc inedit. Dacă doriți să faceți poze în interior, alegeți un loc la fel de luminat. Un mediu ambiental drăguț sau un loc frumos amenajat va aduce și mai multă culoare pozelor voastre și cu siguranță vor fi plăcute de celelalte persoane.