Home » Știri » Știri economice » Câți bani încasează lunar un angajat de la Kaufland. Acesta este salariul de pornire pentru pozițiile de execuție

Câți bani încasează lunar un angajat de la Kaufland. Acesta este salariul de pornire pentru pozițiile de execuție

Cojocaru Cristian / 10.10.2021, 16:38
Câți bani încasează lunar un angajat de la Kaufland. Acesta este salariul de pornire pentru pozițiile de execuție

Unul dintre cei mai mari angajatori de pe piața românească, Kaufland a publicat câți bani primește un angajat aflat pe un post de execuție. Află care este salariul încasat de acesta de la uriașul retailer.

Câți bani primește un angajat Kaufland pe un post de execuție

Magazinul Kaufland este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România, unde foarte mulți români își fac cumpărăturile de alimente și nu numai. Magazinul Kaufland, alături de Lidl face parte din ”Schawrz Gruppe”, fiind deținut de către omul de afaceri german, Dieter Schwarz.

Magazinul a cunoscut o dezvoltare rapidă și uriașă, ajungând ca la acest moment să dețină aproximativ 10.500 de magazine în 30 de țări din întreaga lume, printre care și România. Fiind o companie cu foarte multe puncte de lucru, acest lucru îl transformă și unul dintre cei mai mari angajatori de pe piață.

Astfel, magazinul Kaufland România a publicat salariul brut de pornire pentru funcțiile de execuție, în anunțturile de angajare. Retailerul a început ca, din data de 1 octombrie să introducă pe microsite-ul de cariere kaufland.ro și un asisten digital denumit Kala. Aceasta este o modalitate prin care, potențialii angajați pot fi ținuți la curent cu diferite informații ale companiei, ajutându-i să le acceseze pe cele de care au nevoie pentru a ocupa un loc de muncă în cadrul magazinului.

Potrivit site-ului, pentru un post de manipulant de marfă în cadrul centrului logistic din Turda, salariul lunar brut pornește de la 3.200 de lei, ceea ce reprezintă un salariu net de 1.855 de lei pe lună, în cadrul unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Pentru acest post, compania mai asigură și bonuri de masă, bonusuri de performanță precum și sporuri pe care angajatul le poate obține în funcție de program sau condițiile de muncă.

Pentru un post de analist-planificare, un angajat din cadrul departamentului de vânzări-amenajare dintr-un anumit magazin poate primi suma de 5.850 de lei salariu brut lunar, însemnând un salariu net de 3.422 de lei. În cazul unui șef de raion din cadrul magazinului din Alba Iulia, acesta ajunge să primească lunar suma de 4.750 de lei salariu brut, în timp ce salariul net este de 2.778 de lei pentru un program full-time.

bani kaufland
Angajatii Kaufland beneficiaza de multe oportunitati puse la dispozitie de catre companie

”E timpul pentru ceva nou”

Această inițiativă are loc în cadrul noii campanii care se numește ”E timpul pentru ceva nou”, implementând totodată și chatbotul Kala. Aceasta va răspunde tuturor întrebărilor care are legătură cu posturile disponibile, mediul de lucru dar și beneficiile care îi așteaptă pe viitorii angajați  și activitatea din cadrul companiei.

Potritiv acesteia, angajații Kauflant pot avea, pe lângă concediul de odihnă prevăzut de legislația în vigoare, suplimentar, zile libere care sunt oferite în funcție de vechimea în companie. Cumulate cu zilele libere legale, acestea pot ajunge la 27 de zile libere anuale, oferite pentru activitățile de voluntariat, beneficii sportive precum 7Card, World Class, Color Run, campionatul de fotbal Kaufland dar și activități pentru timpul liber dintre care enumerăm Bookster, cursuri online gratuite și cursuri de educație financiară.

Angajații se pot bucura, de asemenea, de beneficii extra pentru evenimentele speciale cum ar fi căsătorie, naștere, vouchere pentru copii de Paște de 1 Iunie și de Moș Nicolae, pachete cadou, primă de recomandare, asigurare voluntară de sănătate dar și reduceri de la alți parteneri ai companiei Kaufland.