Home » Știri » Știri economice » Sondaje plătite. Cea mai simplă modalitate de a face bani pe internet. Iată tot ce trebuie să știi

Sondaje plătite. Cea mai simplă modalitate de a face bani pe internet. Iată tot ce trebuie să știi

Violeta Badea / 06.04.2021, 12:59
Sondaje plătite. Cea mai simplă modalitate de a face bani pe internet. Iată tot ce trebuie să știi

Sondaje plătite. Cea mai simplă modalitate de a face bani pe internet. Iată tot ce trebuie să știi. Vrei să-ți rotunjești veniturile în timp ce ești la calculator? Ei bine, una dintre metode ar fi participarea la anumite sondaje online plătite pe care le organizează diferite site-uri din țara noastră sau din străinătate. Iată tot ce trebuie să știi despre această modalitate de a face bani.

Sondaje plătite. Cea mai simplă modalitate de a face bani pe internet

Pandemia nu afectează doar sistemul medical, ci și sistemul economic european și mondial. Tot mai multe afaceri au avut și au de suferit, iar angajații au rămas fără niciun venit. Din fericire, la doar un click distanță găsim numeroase resurse și mijloace de a ne rotunji veniturile sau chiar de a obține un job.

Observăm că toată lumea s-a mutat în online. Indiferent că vorbim de achiziționarea hainelor, cumpărarea produselor cosmetice sau comenzile de mâncare. Ei bine, de ce să nu profităm de această tehnologie și pentru a face bani?

Mulți antreprenori au luat cu asalt lumea virtuală, astfel au luat naștere anumite platforme care oferă anumite sume în schimbul completării unor sondaje. Până la urmă timpul înseamnă bani, nu-i așa? Oamenii din spatele acestor business-uri au înțeles asta și oferă între 2 și 15 lei pentru a participa la un singur sondaj.

Probabil ți se pare o sumă mică la început, dar o platformă avea chiar și 310.000 de euro oferiţi către membrii comunităţii care au completat chestionare. De reținut este că banii pe care îi primești sunt creditați în contul tău de participant, iar plata se face simplu și prin PayPal. Majoritatea platformelor folosesc această metodă de plată.

Cea mai simpla metoda de a face bani stand acasa
Cea mai simpla metoda de a face bani stand acasa

Iată tot ce trebuie să știi

Dacă te-ai hotărât să încasezi acești bani, atunci trebuie să știi că sunt câțiva pași de urmat. Unul dintre cele mai renumite site-uri este mobrog.com. Aceasta pune ladispoziție chestionare din domeniile științei și a cercetării de piață. Tot ceea ce trebuie să faci este să te întregistrezi, să-ți faci un cont și vei primi o invitație pe e-mail cu un link către un sondaj.

În plus, vei avea la dispoziție și o scurtă descriere a temei pe care ți-au pus-o la dispoziție. În timp, aceștia îți vor mai trimite și alte chestionare la care poți să participi. Ca la majoritatea sondajelor, răspunsurile rămân confidențiale, la fel și datele tale.

O altă platformă extrem de apreciată și actualizată este exprim.ro. Procedura de întregistare este asemănătoare. Aceste sondaje îi ajută pe oamenii de afaceri să-și îmbunătățească produsele oferite, iar efortul tău va fi răsplătit în bani.

Un alt site care se ocupă cu sondaje de opinie este ivox.ro. Contul se face la fel ca și în cazurile de mai sus, dar diferența este că aici poți câștiga punct. Aceste puncte le poți transforma doar în cupoane de reduceri. Această platformă pune la dispoziție numeroase teme precum politic, social, cultural sau economic. Principalul scop este acela de a îmbunătăți relația dintre clienți și companii.