Home » Știri » Știri sociale » 30 de mesaje și felicitări pentru nașii de botez

30 de mesaje și felicitări pentru nașii de botez

Pană Emanuela / 15.10.2021, 10:01
30 de mesaje și felicitări pentru nașii de botez

Botezul unui bebeluș este unul dintre cele mai frumoase și emoționante evenimente din viața unor părinți, dar și din viața nașilor, considerați mentori spirituali ai micuțului creștin. Legătura care îi unește pe nași de fini este una cu totul specială, bazată pe respect, iubire și prețuire. Aceste persoane de încredere alese de părinți pentru a oferi călăuzire merită mai mult decât un simplu „Mulțumesc!“, fapt pentru care am întocmit pentru tine o listă cu cele mai deosebite mesaje și felicitări, care te vor ajuta să-ți expirmi într-un mod delicat sentimentele de recunoștință.

30 de mesaje și felicitări pentru nașii de botez

Nașii reprezintă pentru mulți dintre noi o a doua familie, o familie pe care ți-o alegi în fața lui Dumnezeu și a oamenilor. Aceste persoane speciale au un rol foarte important în viața copilului, având datoria de a-i vorbi acestuia despre divinitate, de a-l învăța prima rugăciune și de a-i veghea bunăstarea, datorie pe care o vor purta pe tot parcursul vieții.

Prin urmare, pentru ca lipsa de timp și de inspirație să nu te împiedice să le transmiți părinților spirituali cele mai frumoase gânduri de mulțumire, avem pentru tine câteva sugestii din care să alegi sau care să te ajute pur și simplu să „demarezi“.

1. Printre binecuvântările trimise de Dumnezeu pentru copilul nostru vă numărați și voi, dragi nași! Vă mulțumim pentru că ați acceptat rolul de părinți spirituali pentru bebelușul nostru și va trimitem toate gândurile bune din lume!

2. Nașii sunt singura familie pe care ți-o alegi. Vă mulțumim că ați acceptat să fiți alături de noi în această călătorie numită viață! Cu respect și considerare, finii voștri.

3. Draga mea nașă, tu ești pentru mine un dar special de la Dumnezeu, un dar cum nu mulți au primit și pe care îl prețuiesc din toată inima. Mă bucur atât de mult că mi-a fost dată o nașă ca tine! Mulțumesc, scumpa mea, pentru că mi-ai fost mereu o bună sfătuitoare și, mai ales, pentru că m-ai învățat să mă las călăuzită de lumina strălucitoare a Domnului în fiecare zi a vieții mele. Dumnezeu să te să te răsplătească pentru tot!

4. Dragă nașule, îți mulțumesc că îmi oferi siguranța că ești o persoană foarte specială, care, alături de scumpii mei părinți, mă poate ghida și sprijini la fiecare pas din viața mea. Mă ajuți mereu, cu atâta bunăvoință, să navighez prin anotimpurile bucuriei și ale tristeții, deopotrivă. Îi mulțumesc cu adevărat lui Dumnezeu pentru cel mai bun ghid, mentor și prieten pe care mi l-a dăruit! Îți mulțumesc că ai acceptat să fii nașul meu la botez!

5. Dragii noștri, vă mulțumim din suflet că ați acceptat să fiți o a două pereche de părinți pentru copilul nostru! Va avea multe de învățat de la voi, iar noi ne simțim mai liniștiți știind că el va beneficia de îndrumarea voastră!

6. La casa cu nași buni, Dumnezeu face minuni! Cu dragoste, finuții voștri.

7. Dragii mei nași, vă sunt recunoscătoare că ați primit să-mi fiți părinți spirituali. Prin voi, botezul meu a căpătat un plus de semnificație. Iar viața mea, numeroase valori autentice. Vă mulțumesc că mi-ați fost mereu aproape și pentru toate darurile spirituale primite de la voi!

8. Mami și tati mi-au spus că nașii sunt singura familie pe care o alegi. Vă mulțumesc că mi-ați devenit părinți spirituali și că aveți grijă de mine.
Cu multă dragoste, finuțul vostru!

9. Dragii noștri nași, în cea mai frumoasă zi a vieții noastre, ne-ați fost alături cu dragostea și sprijinul vostru. Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simțim. Vom spune doar atât: Vă mulțumim! Cu drag, finii voștri.

10. Dragii mei nași, vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primirea Sfântului Botez și ați devenit părinții mei spirituali.

11. Dragii noștri, nașii sunt cei care oferă puterea familiei și căldura prieteniei. Vă mulțumim că ați acceptat să ne fiți aproape. Vă iubim!

12. Între toate binecuvântările pe care mi le-a dat Dumnezeu de-a lungul vieții, voi, nașii mei de botez, sunteți una dintre cele mai importante. Vă mulțumesc că v-ați asumat creștinarea mea și pentru tot ce mi-ați dăruit de atunci. Și știu că îmi veți fi alături mereu.

13. Dragii noștri, singurul lucru mai frumos decât acela de a ne fi cei mai buni prieteni, este acela că ați acceptat să ne fiți nași.

14. Faptul că ați jucat un rol atât de important în ziua sfântului meu botez a adus nespusă bucurie întregii mele familii. Vă mulțumim cu toții pentru misiunea asumată și pentru dragostea cu care vegheați neîncetat asupra mea.

15. Nașii sunt un dar special trimis de la Dumnezeu. Vă mulțumesc că vegheați asupra mea! Cu prețuire, finuța voastră.

Citește și: 30 de mesaje de mulțumire pentru urările făcute

Gânduri pline de recunoștință pentru părinții spirituali

Continuăm lista celor mai frumoase mesaje și felicitări pentru nași cu câteva gânduri pline de iubire, recunoștință și prețuire, care vor pune fără doar și poate un zâmbet larg pe fața destinatarilor.

Top 30 de mesaje de mulțumire pentru nașii de botez
Top 30 de mesaje de mulțumire pentru nașii de botez

16. Scumpii mei nași, vă voi rămâne mereu foarte recunoscătoare pentru faptul că ați făcut din botezul meu o ocazie atât de specială. Îmi voi aminti întotdeauna cu bucurie acest lucru. Dragostea și sprijinul vostru au făcut acest lucru posibil. Mulțumesc mult!

17. Nașii sunt cadoul de neprețuit pe care părinții mi l-au făcut din prima zi de viață. Vă mulțumesc pentru atenția și iubirea voastră!

18. Mami și tati mi-au oferit darul vieții. Iar viața mi-a oferit un dar prețios: pe voi! Vă îmbrățișez cu drag!

19. Vă mulțumesc, bunii mei nași, că ați dăruit tuturor celor dragi mie bucuria de a fi părtași la minunatul moment al botezului meu. Prezența și generozitatea voastră au fost și vor fi mereu apreciate de noi toți. Ne rugăm că mari și multe binecuvântări să vină de la Domnul în familia voastră.

20. Nașilor noștri, pentru că ați fost alături de noi în momentul cel mai important din viață, pentru că ne dați cele mai sincere sfaturi și pentru că ne iubiți așa cum suntem, vă mulțumim și vă iubim și noi la fel sau poate mai mult!

21. Dragii mei nași, vă mulțumesc încă o dată pentru darurile generoase, spirituale și materiale, pe care mi le-ați făcut în ziua botezului meu; au fost și sunt foarte prețioase pentru mine. Vă sunt profund recunoscătoare pentru faptul că mi-ați făcut onoarea de a-mi fi părinți spirituali.

22. Cei mai buni nași, pentru noi sunteți, mereu un sprijin și buni sfătuitori pe calea vieții. Cu dragoste și apreciere, finii voștri.

23. Nici un drum nu este prea greu alături de nași atât de speciali. Ne bucurăm că vă avem în viața noastră! Cu multă dragoste, finii voștri.

24. Iubire, mândrie, respect… Acestea sunt printre puținele cuvinte ce descriu ce simțim pentru voi doi, nașii noștri.

25. Alături de noi vor fi cei mai frumoși oameni trimiși de Dumnezeu să ne vegheze iubirea. Suntem mândri cu așa nași. Vă mulțumim pentru tot! Cu dragoste, finii voștri.

26. Fiecare grădină trebuie să aibă un trandafir, fiecare față trebuie să aibă un zâmbet, fiecare fir de iarbă trebuie să aibă rouă și fiecare om trebuie să aibă o nășică așa ca tine.

27. Ne uităm la voi și ne vedem pe noi, căci familia voastră frumoasă este un exemplu de viitor, dragii noștri nași.

28. Când am plâns, mi-ai șters lacrimile cu batista ta. Când am râs, ai fost ecoul râsului meu. Când am zâmbit, am văzut pe fața ta înflorind un surâs. Când am fost la un pas să cad, ai fost acolo și m-ai sprijinit. Ești cel mai frumos om la chip și suflet, nășică dragă!

29. Binecuvântați, împliniți și minunați. Așa sunteți voi, nașii noștri, cei care ați crezut în povestea noastră și cei care ne sunteți sprijin de când am decis să ne întemeiem o familie. Vă suntem recunoscători pentru tot ce ne-ați oferit! Cu mult respect, finii voștri.

30. De la voi învățăm care sunt cele mai importante lucruri pe lume: familia, iubirea, timpul trăit cu înțelepciune. Suntem foarte fericiți că ne sunteți nași. Vă mulțumim! Cu respect și apreciere, finii voștri.