Home » Știri » Știri sociale » Cazul Caracal. Înregistrări audio bombă cu Dincă. Ce a dezvăluit despre Alexandra și Luiza

Cazul Caracal. Înregistrări audio bombă cu Dincă. Ce a dezvăluit despre Alexandra și Luiza

Cojocaru Cristian / 28.08.2021, 10:12
Cazul Caracal. Înregistrări audio bombă cu Dincă. Ce a dezvăluit despre Alexandra și Luiza

Cazul Caracal zguduia România în urmă cu doi ani, atunci când Gheorghe Dincă era principalul suspect pentru uciderea a două tinere. Aflat în spatele gratiilor, acesta a făcut noi mărturisiri.

Au apărut noi informații în cazul Caracal

Noi informații își fac prezența în celebrul caz de la Caracal. Reporterii Antena 3 au reușit să obțină primele înregistrări în care Gheorghe Dincă vorbește despre crimele de la Caracal în închisoare. Acesta se destăinuiește familiei sale despre ororile comise.

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și… voi nu judecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata. Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea” se arată în conversație.

Gheorghe Dincă vorbește și despre anchetă și probele de la dosar.

”Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți… Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere. Și mie avocata aia… să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea. Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează. Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să… înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu. Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă”, a spus Gheorghe Dincă potrivit Antena 3.

cazul caracal
Gheorghe Dinca se afla in inchisoare dupa ce a marturisit comiterea celor doua crime

Cazul care a șocat întreaga țară

Alexandra Mihaela Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu sunt două tinere din zona Caracalului. Cele două au dispărut în decursul anului 2019: Luiza, în data de 14 aprilie, iar Alexandra în data de 24 iulie. Alexandra Măceșanu a reușit la acea vreme să alerteze autoritățile în data de 25 iulie 2019, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal.

Polițiștii au încercat de-a lungul întregii zile să afle unde se află Alexandra însă, abia la mijlocul nopții următoare au reușit, totodată obținând un mandat de percheziție a doua zi dimineața. Proprietarul imobilului, Gheorghe Dincă a fost arestat, fiind și cel care a mărturisit că a comis crimele.

Gestionarea cazului a stârnit revoltă în rândul populației, lucru care a dus la demisia sau demiterea ministrulului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, dar și a prefectului județului Olt, Petre Neacșu. Gheorghe Dincă este principalul suspect în cazul comiterii celor două crime.

De-a lungul anchetei s-a stabilit că este suspect și în cazul comiterii unei alte răpiri, autoritățile române cercetând și această pistă. Bărbatul avea o viață retrasă și locuia singur, practicând mecanica autor dar și taximetria neautorizată. La acea vreme, avocatul lui Dincă, Alexandru Bogdan a declarat că al său client a mărturisit că a comis cele două crime. Un certificat de deces al Alexandrei Măceșanu a fost emis doar că familia acesteia a refuzat să-l primească.