Home » Știri » Știri sociale » Cine este, de fapt, Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru Vlad Voiculescu

Cine este, de fapt, Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru Vlad Voiculescu

Alexandru Cazacu / 14.09.2021, 09:12
Cine este, de fapt, Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru Vlad Voiculescu

Cu siguranță, toți românii îl cunosc pe fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Cu toate acestea, nu sunt mulți cei care știu cum arată iubita acestuia. La 32 de ani, Laura Ștefănuț trăiește o poveste de dragoste alături de Vlad Voiculescu. În acest articol vei afla cine este, de fapt, Laura Ștefănuț și cu ce se ocupă ea.

Cine este Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru Vlad Voiculescu

Mai exact, Laura Ștefănuț este o ”fostă jurnalistă” după cum spune chiar ea. În cei aproximativ 10 de experiență în presă, iubita fostului ministru al Sănătății a scris pentru mai multe publicații din țară, dar și din străinătate. Laura a debutat în jurnalism ca reporter pentru România Liberă. cu toate acestea, de-a lungul carierei sale, ea a colaborat și cu postul tv ARD Studio Sudosteuropa Wien, din Germania, și cu Digi 24. Ulterior, Laura Ștefănuț a mai lucrat la Casa Jurnalistului, pentru Decât o Revistă, iar apoi la Libertatea.

În ceea ce privește activitatea sa în afara țării, Laura a publicat și în presa internațională, munca ei fiind folosită de ARTE TV, IWM Post, Krautreporter, Reuters, etc. De asemenea, iubita lui Vlad Voiculescu a primit o bursă în cadrul programului ”Balkan Fellowship for Journalistic Excellence 2015”. Ba chiar mai mult de atât, în cadrul Galei Premiilor The Woman, ea a fost numită ”The Woman Journalist of The Year.

Cine este Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu
Cine este Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu

De ce a renunțat Laura Ștefănuț la jurnalism

Ei bine, după ce relația sa cu fostul ministru al Sănătății a devenit una serioasă, Laura a renunțat la meseria de reporter, pentru că după cum spunea chiar ea, ”jurnalismul și activitatea politică sunt două meserii incompatibile”. Cu toate acestea, ea a continuat să publice unele opinii. În cadrul unei postări pe Facebook, Laura Ștefănuț a dezvăluit care sunt motivele retragerii sale din jurnalism.

Totodată, fost jurnalistă spunea că nu are nici o funcție în campania/partidul lui Vlad Voiculescu, însă a luat participat la unele discuții și a recomandat experți. De asemenea, ea susținea că activitatea sa poate încadra la consultanță.

”Acum câteva zile am fost semnată în Libertatea ca „fostă jurnalistă”. Motivele țin de viața personală. Cred că atunci când îți asumi niște meserii menite să fie în interes public, ca jurnalismul sau politica, oamenii se așteaptă, pe bună dreptate, la mai multă transparență în ceea ce privește viața personală.

Momentan, am hotărât să mă retrag din investigații jurnalistice și să scriu pe secțiunea de Opinii. Fiindcă sunt într-o relație cu candidatul la primărie Vlad Voiculescu”, scria la vremea respectivă iubita lui Vlad Voiculescu.

Reacția Laurei Ștefănuț după demiterea iubitului său din funcția de ministru al Sănătății

După ce Vlad Voiculescu a fost demis de la conducerea Ministerului Sănătății, Laura a reacționat dur într-o postare pe Facebook. Ea susținea că valorile și ideile rămân, chiar dacă oamenii pleacă, subliniind într-un comentariu faptul că ”după un timp vor ieși la suprafață multe”.

”Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a scris Laura pe Facebook.